Coop Extra i Verdal tok "the double".

Verdal har landets beste Extra

Stemningen stod i taket blant de ansatte hos Extra Verdal da butikken tirsdag kveld ble kåret både til årets butikk i kjeden, samt mottok den prestisjetunge prisen for butikken det er best å være kunde hos. Dette er første gang at samme butikk stikker av med begge prisene i kjedens årlige utdeling.

Hvert år kårer Extra-kjeden den beste av de beste blant landets 494 butikker. Kriteriene favner alt fra kundeopplevelse, de ansatte prestasjoner, omsetningsutvikling og lønnsomhet. Vanligvis skjer kåringen under kjedens årlige butikksjefsamling, men i år foregikk det hele i Corona-vennlige former gjennom en tv-sending.

-Det er utrolig hyggelig å få en slik pris, den henger høyt og konkurransen er tøff. Jeg er stolt over gjengen min som står på hver dag. Vi er aldri helt fornøyd, hver dag handler om å bli ørlitegrann bedre, sier butikksjef Rolf Staberg.

Fjoråret ga en rekordomsetning for Extra Verdal med 136,2 millioner kroner og en vekst på 7,8%, langt bedre enn den nasjonale markedsveksten på 1,3%.

"The double»

For første gang gikk prisen for årets butikk og beste butikk å være kunde til samme butikk. Butikken i Verdal har rett og slett landets mest fornøyde Extra-kunder.

-Dette er som RBK i gode gamle dager! Det er helt fantastisk. Jeg hadde et håp om én av prisene, men å vinne begge turte jeg ikke drømme om. Det er en bekreftelse på jobben vi gjør, og ingenting betyr mer enn at kundene er fornøyde med oss. Vi bruker mye tid til å se på tilbakemeldingene vi får fra de løpende kundemålingene, og tenker hele tiden på hvordan vi kan bli enda flinkere til å sette kunden først. Det skal være hyggelig å handle hos Extra Verdal, sier Staberg.

Extra er landets hurtigst voksende dagligvarekjede, og teller 494 butikker over hele landet.

Våren og sommeren har vært preget av Corona-pandemien.

-I juni hadde vi en vekst på 33% mot fjoråret, og i juli på 32%. Veksten er stor innenfor de fleste varegrupper, men spesielt på typiske grensehandelsvarer som øl, tobakk og brus. Jeg tror nok at ting vil normalisere seg litt mer utover høsten, sier Staberg.

Powered by Labrador CMS