Anders Nilsen: – I snitt har vi i de siste tre årene hatt dokumentert lavere priser enn våre hovedkonkurrenter.
Anders Nilsen: – I snitt har vi i de siste tre årene hatt dokumentert lavere priser enn våre hovedkonkurrenter.

Expert  tar i bruk Vipps

Expert tar nå i bruk Vipps som betalingsløsning i nettbutikken, og jobber fortløpende med å få samme løsning i de fysiske butikkene.

Publisert

– Alle som har brukt Vipps vet hvor enkelt, raskt og smidig det er. Denne løsningen vil forenkle handleopplevelsen betydelig for våre kunder, sier administrerende direktør i Expert, Anders Nilsen.

– Den ekstremt raske aksepten for betalingsløsningen Vipps kommer av at det er så genialt og enkelt. Nå kan du betale elektronikk og hvitevarer like genialt og enkelt som Vipps-brukerne er vant til med overføring av penger, legger han til.

Alltid kunden i fokus

Expert prioriterer hardest det som er viktigst for kunden, nemlig kjøpsopplevelsen, fremholder han. Expert.no har på meget kort tid gått fra å være en svært begrenset netthandelsplattform til å være den nettbutikken med det bredeste utvalget innen forbrukerelektronikk og hvitevarer.

’Dokumentarbart lavest på pris’

Expert hevder nå også være best på pris: – I snitt har vi i de siste tre årene hatt dokumentert lavere priser enn våre hovedkonkurrenter, og vår automatiserte prisrobot, som skanner markedet og gjør prissjekken for kundene, sikrer at vi alltid har superlave priser. Nå får vi også de mest etterspurte betalingsløsningene.

– Vi har også MobilePay-betalingsløsning rett rundt hjørnet, som vil gi enda flere gode betalingsalternativ, sier Anders Nilsen.

(Pressemelding.)

Powered by Labrador CMS