Grunnet pandemien blir NXT utsatt nok en gang.
Grunnet pandemien blir NXT utsatt nok en gang.

NXT flyttes til 2022

E-handelsonferansen "NXT - The future of Commerce" har blitt arrangert hvert år siden 2014 med unntak av fjoråret. Som følge av pandemien ble NXT 2020 flyttet til 11. november i år, men nå har arrangøren Ehandel besluttet å utsette enda ett år.

Publisert

- Interessen for NXT har vært stor fra både partnere og deltagere, og det er så klart veldig synd at vi ikke får gjennomføre arrangementet som planlagt. Vi er mange som hadde håpet på og trodd at vi skulle kunne arrangere NXT, men det er krevende å planlegge ettersom det fortsatt er restriksjoner knyttet til reiser og for hvordan arrangementer skal gjennomføres. Det har derfor blitt umulig for oss som sitter i Sverige å planlegge arrangementet, blant annet i henhold til internasjonale foredragsholdere, sier Sahra Thurdin, som er eventsjef for NXT.

Dermed utsettes det hele til 27. april 2022, som er den nye datoen for NXT i Oslo. Og forberedelsene begynner allerede nå.

- Det føles bra å gå ut med en ny dato tidlig, slik at våre partnere rekker å planlegge og at selskaper som har hatt restriksjoner for å delta på arrangementer med publikum nå kan forhåndsbestille billetter til 2022, sier Niclas Albäck, som er Partnersansvarlig.

Utsettelsen skal ikke påvirke arrangementet i negativ forstand. Arrangøren mener at den norske e-handelsbransjen får muligheten til å ta igjen for det tapte med to NXT-konferanser i 2022.

- Vi merker hvordan interessen for e-handel har økt dramatisk under pandemien og at den fortsatt kommer til å øke. Det positive med at vi flytter NXT frem er at vi kan se frem til et helt år med enda mer fokus på e-handel, gjennom merkevaren NXT. Jeg ser frem til å planlegge aktiviteter sammen med våre partnere og for å få tilby annet relevant innhold, som knyttes sammen hele 2022, sier Lina Hiltunen, som er ansvarlig for markedsføringen av eventet.

Sverige, Danmark og Finland har valgt å åpne landene sine igjen og tillate større arrangementer. I Norge gjelder begrensningene fortsatt, noe som gjør det umulig for store arrangementer og til og med for svensker å reise inn uten karantene. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS