Norsk paviljong på EuroShop

16 norske utstillere er rekord for EuroShop. Ni av dem har gått sammen om en norsk paviljong på messen.

Publisert

Søndag starter årets største begivenhet for retailbransjen – EuroShop 2017 i Düsseldorf. 2.350 utstillere fra 61 land fyller mer enn 127.000 m2 og 18 haller, og i løpet av de fem messedagene 5.-9. mars ventes det over 110.000 fagbesøkende. Euroshop er verdens ledende messe innenfor sitt felt. Den har holdt det gående i 50 år i år og har hele tiden vokst kontinuerlig.

– Også fra norsk side er interessen enorm, sier Andreas Totzauer som er leder for messeavdelingen til Norsk-Tysk Handelskammer.

Med 16 utstillere er det flere norske bedrifter representert enn noen gang før, og for første gang er det en norsk paviljon på gigant-messen.

Nordic Lounge

– Vi kaller dette Nordic Lounge, sier Totzauer.

Ved å samle seg vil de norske utstillerne synes bedre, fremfor enkeltvis å være små og bortgjemte på den store messen.

Et nytt initiativ er tatt av de nordiske virksomhetene for å bygge en sterk enhet opp mot nordiske retailvirksomheter som trenger bistand for å lykkes i et krevende internasjonalt marked. I stedet for at hver av aktørene blir gjemt bort på en liten stand, har man valgt å gå sammen om én større messestand for å tiltrekke seg de nordiske aktørene.

Møteplass

Nordic Lounge satser på en meget profesjonell og innholdsrik stand på Messe Düsseldorf kommende uke.

Andreas Totzauer, leder for messeavdelingen til Norsk-Tysk Handelskammer.
Andreas Totzauer, leder for messeavdelingen til Norsk-Tysk Handelskammer.

– De ser en styrke i å stå sammen og bygge det beste servicekonseptet i Norden for sine kunder. De mener at de sammen kan bygge kvalitet, sikkerhet, effektivitet og ikke minst kreativitet for nordiske kunder i markedet. Vi håper at vår stand, «Nordic Lounge» skal vekke oppsikt i Düsseldorf. Vi håper den skal bli et hyggelig sted å besøke for nordiske kunder på messen. I tillegg til nyttig informasjon og gode faglige samtaler vil vi også tilby enkel servering og ikke minst spennende foredrag på slutten av dagen, sier Totzauer.

Les mer om den norske paviljongen her.

Alle norske utstillere på EuroShop:

07 Media AS

Caeli System AS

Extra Large Print AS

Flow Insights AS

IWMAC AS

Link Analytix AS

Media System as

Messehallen Elektriske AS

Messekompaniet A/S

Mr. Iceman AS

Nordic Lounge

On Line Reklame AS

Sento Magnum AS

StrongPoint ASA

Superbasket Plastic AS

Tomra Systems ASA

Powered by Labrador CMS