Gøy på Europris Løten: Butikksjef Gry Sønsthagen foran sine medarbeidere Gry Beate Thorsteinsen Helgesen, Rita Aspen, Marit Karlsen, Wenche Jægergaard, Emma Bergstrøm, Christian Torbergsen, Nina Tangen, Ine Sønsthagen, Magnus Mytting Tangen, Petter Sønsthagen og Marita Sørli er klare for nyåpning tirsdag.

Landets mest moderne Europris ligger på Løten

Ved å speilvende butikken, øke salgsarealet med 150 kvadratmeter og nyeste nytt av kjedens innredning og interiør, nyåpnet Europris Løten tirsdag som ‘Norges mest moderne Europris-butikk’.

Av Odd Henrik Vanebo

Det hevder en meget stolt butikksjef, Gry Sønsthagen, overfor Retailmagasinet.

Det var ikke en åpning med brak og bram:

– Nei, vi prøveåpnet allerede kl 12 torsdag og hadde presentert oss godt og grundig for våre faste kunder før den offisielle åpningen, sier butikksjefen.

Selvfølgelig var det smittervernhensynet som tilsa denne gradvise åpningen.

– Vi engasjerte vektere for å sikre at kundene overholdt avstandskravet i alle avdelinger. Med nyåpning over fire–fem dager gikk alt stille og rolig for seg, men hyggelig likevel, bedyrer butikksjefen.

En ny butikk i videste forstand

– Hva er nytt som tillater at du snakker om ‘landets mest lønnsomme Euiropris-butikker’?

– En ny og større butikk med den nyeste Europris-innredningen. Bort fra grått hos oss til den nyeste profilfargen, svart. Alle hyller med de nyeste etiketter, som også henviser til underkategoriene i hyllene under. Det gjør det mye lettere for kundene å orientere seg i butikken. Alt har funket, så nå er det blitt enda mer gøy å drive Europris i Løten, sier Sønsthagen.

Kunderesponsen har vært entydig:

– Bare positiv! Det er blitt en helt ny Europris-hverdag for oss alle. Derfor er vi blitt landets mest moderne Europris-butikk, fastslår Sønsthagen.

Etter utvidelsen har Europris Løten utvider en total butikkflate 1.240 kvadratmeter. Et nytt lager på 110 kvadratmeter kommer i tillegg.

Bratt læringskurve

Hun begynte i Europris som ekstrahjelp på Rena og flyttet til Løten for å bli butikksjef.

– Jeg fikk en skikkelig bratt læringskurve som butikksjef, men trives med det vekslende livet i Europris. Her er det meste sesongbetont, og det er alltid er en sesong og sesongvarer å forholde seg til.

Europris hadde i fjor en vekst på nesten 30 prosent på landsbasis. Kjeden åpnet fire nye butikker, gjennomførte to relokaliseringer og fire utvidelser, mens åtte butikker ble bygget om og modernisert.

Totalt har kjeden nå 266 varehus over hele landet.

Powered by Labrador CMS