F.v. Odd Jone Torkildsen, Runar Helleland og butikksjef Gunn Bente Voster.
F.v. Odd Jone Torkildsen, Runar Helleland og butikksjef Gunn Bente Voster.

Ingen fest da Europris åpnet på Tau

Det er normalt en festdag når Europris åpner en ny butikk. Men i disse coronasmitte-tider ble det en svært dempet og beskjeden åpning av den nye butikken på Tau i dag.

Publisert

Opprinnelig skulle ordfører Irene Heng Lauvsnes stått for den offisielle åpningen og klippet snoren, men hun har måtte melde avbud på grunn av smittefaren.

– For Europris og de øvrige butikkene som åpnet i nye «R13» i Tau i dag ble det med andre ord en åpning i stillhet, sier distriktssjef i Europris, Erik Brannan.

– Vi har unnlatt å annonsere åpningen. Vi har ikke vært aktive på Facebook, og selv om dette blir butikk nummer 265 i Europris-kjeden, begrenset vi åpningen til å vri om nøkkelen og slå opp døren. Her vil vi ta alle mulige forsiktighetsregler når det gjelder smittefaren.

Blant de største i Europris

På åpningsdagen er det normalt både kaffe, kaker, rød løper, ordfører-tale med snorklipping, og mange gode tilbud til kundene i en skikkelig festdag. Alt dette ble nå redusert til et minimum.

– Dette får vi ta igjen ved neste korsvei, sier butikksjef Gunn Bente Voster, som likevel gleder seg til å vise frem den nye butikken. Den er på hele 1.400 kvadratmeter pluss 200 kvadratmeter lager, og er bant de største i Europris.

Selv kommer hun fra to og et halvt år i stillingen som butikksjef i Fargerike på Tau. Før dette var hun butikksjef i interiørbutikk på Jørpeland.

– Vi opplever at det er store forventninger til den nye butikken. Vi er ni medarbeidere som står klar til å skape en trivelig butikk hvor kundene vil møte en hyggelig betjening og oppleve god service. Butikken er romslig og oversiktlig, og jeg har stor tro på at kundene vil trives når vi kommer i gang for fullt, sier butikksjefen.

– Her er jo dessuten alt det nyeste i innredning og utstyr, og alle som har fått en forhåndstitt, gleder seg til at vi skal komme i gang for fullt.

Powered by Labrador CMS