Hun er ekstremt serviceinnstilt og får alltid kundene i godt humør, skriver juryen om årets selger i Europris-kjeden Anette Bratten Michelsen i Strusshamn-butikken.
Hun er ekstremt serviceinnstilt og får alltid kundene i godt humør, skriver juryen om årets selger i Europris-kjeden Anette Bratten Michelsen i Strusshamn-butikken.

Anette i Strusshamn ble årets Europris-selger

Hun beskrives som en humørspreder av rang som sterkt bidro til både arbeidsmiljøet i butikken og salgsvekst på 45%.

Publisert

Anette Bratten Michelsen i Europris Strusshamn er kåret til Årets Selger i Europris-kjeden. Superlativene står i kø når juryen omtaler vinneren: "Anette er en humørspreder av rang og er helt klart en sterk bidragsyter til det gode arbeidsmiljøet man har i butikken på Strusshamn. Anette er alltid i godt humør og latteren runger mellom reolene. Hun er ekstremt serviceinnstilt og får alltid kundene i godt humør. Anette ser muligheter fremfor begrensninger og hun har stadig vekk ideer og tanker om hvordan butikken kan «bli litt bedre»."

– Årets selger har bidratt sterkt til at butikken på Strusshamn i 2020 leverte en salgsvekst på 45%, understreker jurylederen, direktør for salg, drift og etablering Øyvind Haakerud.

Anette har hovedansvaret for kassesonen – en av butikkens viktigste og mest levende avdelinger. Der får hun får boltre seg med sine tanker, ideer og kremmerskap til hvordan skape MER TIL OVERS gjennom mersalg av gode bruttovarer, sammensetning av varer, tiltalende eksponeringer og optimal torgbygging.

Også Notodden, Voss og Bryn

I tillegg til Anette i Strusshamn ble det priser til Europris Notodden som årets franchisebutikk. Til Voss som etter flytting hadde en omsetningsutvikling på nesten 50 prosent og ble kåret til Årets Nykommer.

Europris på Bryn i Oslo ble kåret til Årets Butikk i dette rekordåret for hele Europris. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS