Adm.dir. Pål Wibe i Europris står i spissen for den største moderniseringen og oppgraderingen av butikkene i kjedens historie. (Foto: Europris)

Bygget om og modernisert

Europris Lyngdal gjenåpnet torsdag etter omfattende ombygging og modernisering.

Publisert

Ti medarbeidere anført av butikksjefen Tore Nilsen, stod klar til å vise fram den 1190 kvadratmeter store butikken i ny drakt.

Flyttet rundt på det meste

– Kundene fikk møte en helt ny, topp moderne Europris-butikk. Det er blitt den nyeste og tøffeste butikken i hele Europris-kjeden. Hele butikken har fått en mye bedre layout, med mer ‘shop-in-shop’ hvor de enkelte varegruppene er tydeligere adskilt. Vi får vist fram varene på en bedre måte, og det blir lettere for kundene å orientere seg, sier Tore Nilsen. Han kom til Europris for 17 år siden. Først var han fem år butikksjef i Flekkefjord, der han fortsatt bor.

Nybutikken er fra starten den mest moderne av alle landets 258 Europris-butikker. Det meste er flyttet rundt, og selve handlegaten er bredere slik at de handlende får bedre oversikt og lettere finner fram.

Ledd i modernisering av kjeden

Hele kjeden er under oppgradering. Europris åpnet i 2018 åtte nye butikker, gjennomførte ni relokaliseringer mens fem butikker ble bygget om og modernisert.
– Dette er del av det største omfanget av moderniseringer og oppgraderinger i Europris historie, fremholder adm.dir. Pål Wibe i Europris. – Vi er veldig trygge på at kundene etter hvert i stadig økende grad vil merke denne forandringen av Europris- konseptet!

Vokser mer enn markedet

Europris vokste i 2017 mer enn markedet for øvrig, og kjeden hadde i 2017 en total vekst på 6 prosent og en sammenliknbar vekst på 3,1 prosent. Lavprissegmentet som Europris er en del av, har tatt markedsandeler hvert eneste år i Norge de siste 18 årene.
– Europris har slått markedet hvert eneste år de siste 12 årene, og ut fra de positive tilbakemeldingene kundene gir oss på våre nye og moderniserte butikker, er det ingen grunn til at den trenden ikke skal fortsette, sier en smilende Europris sjef, Pål Wibe.

– De gode resultatene og tilbakemeldingene fra kundene i de oppussede butikkene gjør at vi fortsetter moderniseringsreisen også i 2019, fastslår Pål Wibe.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS