Åpner ny butikk på Rykkinn

Enklere Liv, som har et bredt utvalg av produkter som gjør hverdagen enklere, åpner førstkommende torsdag 3. november ny butikk på Rykkinnsenteret i Bærum.

Publisert

Dette blir den 64. Enklere Liv-butikken i Norge, og den andre som er blitt åpnet den siste måneden. Den nye butikken på Rykkinn Senter er den tredje Enklere Liv-butikken i Asker og Bærum-distriktet.

– Vi ser frem til å tilby publikum på Rykkinn et bredt utvalg av produkter som gjør hverdagen enklere. Våre butikker i Sandvika og Asker er i positiv utvikling og vi ser frem til å åpne ytterligere en ny Enklere Liv butikk i distriktet. Rykkinn Senter er et populært nærsenter der vi tror at vårt konsept vil passe ypperlig inn, sier regionssjef Øyvind Lein i Enklere Liv, Østlandet Vest. Enklere Liv harhovedkontor i Asker.

Enklere Liv er kjent for smarte og innovative løsninger på enkle hverdagsproblemer på kjøkkenet, badet i hagen, på tur eller i andre sammenhenger.

(Pressemedling)

Om Enklere Liv

Enklere Liv ble etablert i mars 2005 med en visjon om at nyttige produkter gjør hverdagen enklere samt fokus på fremdragende kundeservice. I 2010 ble Enklere Liv kåret til Gaselle bedrift av Dagens Næringsliv, og ble i 2012  vinnere av «Årets Butikkjede» i Norge og Enklere Liv ble Årets Nettbutikk i Norge i 2014. Enklere Liv har i dag 61 butikker med sentral beliggenhet over hele landet samt 7 butikker i Sverige.

Powered by Labrador CMS