Forsiden på den svenske portalen. (Foto: Ellos)
Forsiden på den svenske portalen. (Foto: Ellos)

Lanserer e-handelsplassen Homeroom

Homeroom er Ellos Groups nye e-handelsplasser med et av Skandinavias største tilbud innen møbler, belysning og utemøbler.

Publisert

Homeroom-sidene ble nylig lansert på alle nordiske markeder, etter en tidligere lansering på det svenske markedet (Homeroom.se). I Norge heter portalen Homeroom.no.

Sterk vekst i boligmøbler

I løpet av de siste årene har Ellos Group vokst sterkt på boligmøbler og hjeminnredning gjennom sine e-handelsplasser, Ellos og Jotex. En stor investering i Homeroom kompletterer hjemmesidene for Ellos og Jotex, med et mye bredere hjeminnredningstilbud.

– Det nye tilbudet blir til våre kunder i hele Norden. Homeroom har et stort utvalg av rimelige boligmøbler på ett sted, og selger både egne og eksterne merkevarer, sier Hans Ohlsson, konsernsjef i Ellos Group. Målet er å gjøre det enkelt for kundene å handle hjeminnredning online.

15.000 produktvarianter

Homeroom tilbyr over 15.000 hjeminnredningsprodukter til gode priser. Alt selges med fleksibel hjemlevering uansett størrelse og vekt for å gjøre det så enkelt som mulig for kundene, sier Annika Mårtensson, CEO for Homeroom.

Homeroom er basert på Ellos Groups plattform for e-handelsplasser, som ble lansert tidlig i 2018. Plattformen kan utvikles raskt, fleksibelt og effektivt for alle merker og land. Den kan også brukes til å skape en helt nytt e-handelsplass, for eksempel for lansering av nye merkevarer.

Ligger i forkant

Ellos Group har på den måten opprettet et skalerbart konsept som bidrar til at selskapet kan ligge i forkant i den raske mobile og teknologiske utviklingen, skriver selskapet i en pressemelding.

Om Ellos Group

Nordens ledende e-handelsgruppe med selskapene Ellos, Jotex og Stayhard. I nært forhold til millioner av kunder jobber vi kontinuerlig med å utvikle og tilby attraktive tilbud i mote- og hjemmeprodukter for hele familien.

Ellos Group, med hovedkontor i Borås, er aktiv i alle nordiske land. Gruppen har om lag 600 ansatte og en årsomsetning på rundt SEK 2 milliarder. Hovedaksjonæren er Nordic Capital og Paul Frankenius med Frankenius Equity AB som medinvestorer.

Powered by Labrador CMS