Jo Elias Haave: – Vi kunne holde åpent med egen inngang og ved å etablere en fysisk barrikade fra resten av senteret, og bruke munnbind.
Jo Elias Haave: – Vi kunne holde åpent med egen inngang og ved å etablere en fysisk barrikade fra resten av senteret, og bruke munnbind.

Holdt fullt lovlig åpent mens senteret var nedstengt

Elkjøp på Gulskogen holdt åpent, fullt lovlig, også mens senteret var nedstengt. Det var mulig fordi butikken har egen inngang og ved å etablere en fysisk barrikade fra resten av senteret, og bruke munnbind.

Av Odd Henrik Vanebo

– Etter de nye restriksjonene som trådde i kraft onsdag, er vi glade for at vi kunne åpne butikken vår som normalt. I perioden hvor vi hadde egen inngang for våre kunder, fulgte vi retningslinjene som var satt og var innenfor kriteriene, sier varehussjef Jo Elias Haave til Retailmagasinet.

En krevende periode

Butikken har gjennom hele koronapandemien hatt smitteverntiltak strengere enn myndighetenes råd og bestemmelser. De har hele veien tatt smittevern på høyeste alvor, noe de vil også gjøre i tiden fremover.

– Det har vært en krevende periode for mine ansatte og jeg er utrolig stolt over at vi har stått sammen i denne tiden, som ikke er over ennå. Nå holder vi åpent, ser fremover og fokus nå er å få alle ansatte tilbake i jobb så fort som mulig, poengterer varhussjefen.

Senteret følger retningslinjene

– Gulskogen følger de retningslinjene som er gitt av myndighetene og har i den anledning åpent senter for de som har lov til å ha åpent, sier Elisabeth Lohk til Retailmagasinet.

– Når det gjelder Elkjøp på Gulskogen under nedstengningen, hadde de fått dispensasjon av myndighetene fordi de ligger på bakkeplan med mulighet for egen inngang, sier senterlederen.

Senterleder Elisabeth Lohk
Senterleder Elisabeth Lohk
Powered by Labrador CMS