Eir Bjørkly (Foto: Element Logic)
Eir Bjørkly (Foto: Element Logic)

Ny daglig leder i Element Logic

Eir Bjørkly vil fra 1. februar 2019 ta over rollen som daglig leder for Element Logic AS, og vil med dette styrke Element Logics organisasjon i Norge.

Publisert

Element Logic er en av de raskest voksende europeiske systemintegratorer av materialhåndteringsløsninger, og øker nå sitt fokus på utvikling av selskapet i det europeiske markedet, skriver selskapet i en pressemelding.

Solid bakgrunn

Eir Bjørkly har lang erfaring både kommersielt og operasjonelt fra logistikkbransjen etter 14 år i ulike datterselskaper i Posten Norge. Det siste året har hun vært ansatt i Bring Warehousing AS som administrerende direktør.

– Jeg gleder meg til å bli nærmere kjent med menneskene som står bak den imponerende reisen Element Logic har vært gjennom til nå. En viktig oppgave for meg er å sikre videre vekst i det norske markedet. Et marked som ennå har et stort potensial, også innenfor bransjer som til nå i liten grad har investert i robotiserte løsninger, sier Eir Bjørkly.

– Jeg har lang erfaring fra arbeid med å effektivisere og stabilisere kunders verdikjeder, og har sett hvordan dette kan styrke bedrifters konkurransekraft. Markedet stiller stadig høyere krav til hurtighet, fleksibilitet og presisjon, og jeg ser frem til å kunne kombinere solide produkter, teknologi og nytenking på en slik måte at vi bidrar til optimalisering for våre kunder, avslutter Bjørkly.

E-handel skaper nye lagringsbehov

Håvard Hallås (Foto: Element Logic)
Håvard Hallås (Foto: Element Logic)

AutoStore® er en unik robotlagringsløsning som kan skreddersys etter kundens behov. I Norge er AutoStore allerede en viktig suksessfaktor i selskaper som XXL, Gresvig, Sport-1, Komplett, GetInspired, Fjellsport, Elektroskandia og mange flere.

– De siste årene med formidabel vekst i både Norge og Sverige og de økende kravene til e- handel skaper behovet for effektive, skalerbare og intelligente lagerløsninger, og vi vet at Element Logic kan levere dette, sier Håvard Hallås, Chief Sales Officer i Element Logic.

– Med ansettelsen av Eir Bjørkly vil den norske organisasjonen nå få et klart fokus på det norske markedet, samtidig som konsernledelsen ledet av Dag-Adler Blakseth vil fokusere på vekst og utvikling av europeiske markeder. Eir vil med sin erfaring og kompetanse helt sikkert utvikle det norske markedet, og samtidig bidra til vår egen utvikling av leveransemodeller og videreutvikling av våre eksisterende kunder i Norge», fortsetter Hallås

Ifølge norsk E-handel 2018 rapporteres det om at norske e-handelsaktører omsetter for 144,8 milliarder NOK. 60 % av norske forbrukere har i løpet av 2018 handlet på nett og det er anslått en vekst på 16 % i året som kommer. Økt digitalisering, raskere omløpshastighet og stadig økende forventninger fra sluttbruker er med på å styrke endringen i detaljhandelsindustrien i Norge. Skandinavisk netthandel var verdt rundt 67 milliarder kroner, eller 6,7 milliarder euro i 2018. – Dette gjør vår forpliktelse i Norge enda mer verdifull, og vi ønsker å skape konkurransekraft for norske e-handelsselskaper, legger Hallås til.

(Pressemelding)

Om Element Logic

Siden 1985 har Element Logic vært en av Nordens ledende systemintegratorer av materialhåndteringsløsninger og har mellom 2014 og 2017 doblet omsetningen.

Element Logics visjon er å gjøre sine kunders lagre de mest effektive i Europa, med fokus på effektivitet og høy produktivitet for å hjelpe kundene til å bli mer lønnsomme og konkurransedyktige.

Element Logics kjernekompetanse ligger i å spare plass og strømlinjeforme prosesser for store og små lagerløsninger. Selskapet er spesialisert på interne logistikkprosesser; designe, utvikle og levere de mest effektive lagerløsningene. De har mange års kompetanse og kunnskap med design og installasjon av robotløsningen AutoStore® (bildet), som styres og optimaliseres av egen EWCS løsning - Element Warehouse Control Software.

Element Logics hovedkontor ligger i Norge, med datterselskaper i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannia, BeNeLux og Polen. 

Powered by Labrador CMS