Entré til nye Lagershopen i Kvadrat.
Entré til nye Lagershopen i Kvadrat.

Åpner Norges første Lagershop

Torsdag åpner den nordiske elektronikkjeden NetOnNet sin første Lagershop i Norge på kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes.

Publisert


Det nye konseptet forener det beste fra netthandel og tradisjonelle butikker. Det skal gi en ny shoppingopplevelse.

Er blitt en suksess i Norge

– Vi har nylig annonsert at vi samler våre varemerker under NetOnNet og i den anledning satser vi stort på ekspansjon med utvikling av NetOnNets selvbetjeningskonsept og ehandelsløsning. Det innebærer at vi etablerer NetOnNets svært populære og mye omtalte selvbetjeningskonsept. Denne uken kommer det nye konseptet, NetOnNets lagershop, til Norge, sier Susanne Ehnbåge, VD Netonnet Group.

Gjennom netonnet.no har NetOnNet vært tilstede i Norge siden 2006, og utviklingen i den norske elektronikkbransjen har blitt grundig analysert og vurdert i flere år. Med fokus på kundetilfredshet, lave priser og enkle konsepter er NetOnNet blitt en suksess i Norge.

Unikt selvbetjeningskonsept

– Det norske markedet for hjemmeelektronikk har flere aktører som driver med handel i butikk, og det ser stort sett likt ut. NetOnNets unike selvbetjeningskonsept blir et nytt tilskudd som passer perfekt for det norske markedet for hjemmeelektronikk. I Sverige er NetOnNet en av de ledende aktørene på dette markedet og vi er overbevist om at vi vil få en solid posisjon også på det norske markedet, sier Susanne Ehnbåge, og fortsetter:

– Med mange besøkende på netonnet.no hittil i 2016, finnes det allerede en stor kundemasse i Norge og det viser at nordmenn setter pris på NetOnNets konsepter. Gjennom kombinasjonen av ehandel - og de nye, fysiske Lagershopene - kommer vi enda nærmere kundene, som kan handle hjemmeelektronikk på en enda enklere måte. Samtidig får vi bedre innsikt om hvordan våre kunder handler med enda bedre mulighet for å forbedre konseptet basert på kundenes ønsker og behov.

Har huset SIBA

Kjøpesenteret Kvadrat har tidligere huset NetOnNets søstervirksomhet, SIBA, som på grunn av ombygging av Kvadrat flyttet til et nytt lokale 14. januar 2016. Nå har SIBA stengt dørene for å gjøre plass til det nye selvbetjeningskonseptet fra NetOnNet, som også er en sterkere merkevare i Norge. Som en del av flytteprosessen tar NetOnNet med seg SIBAs tidligere medarbeidere og den tilhørende erfaringen de har fått på det norske markedet.

– Vi gleder oss til å være med på å ta NetOnNet til Kvadrat og Sandnes. Teamet er fulle av forventning og vi er stolte over å få åpne NetOnNets første Lagershop i Norge. Det nye selvbetjeningskonseptet er unikt i vår bransje. Mange tidligere SIBA-kunder, og en rekke nye kunder, kommer til å bli overrasket over hvor enkelt det kan gjøres. Her tilbys et bredt sortiment med lave priser. Vi ser fram til å skape en ny og forbedret kjøpsopplevelse for våre norske kunder i Rogaland, sier Paul Mathiessen, varehussjef for NetOnNet i Sandnes.

’Har tro på dette’

– Kvadrat er utrolig stolt av å få muligheten til å huse NetOnNets aller første Lagershop i Norge. Vi har tro på at dette er et konsept som virkelig vil få gjennomslag her i regionen. NetOnNet skiller seg virkelig ut fra sine konkurrenter, og det må oppleves. Det er bare å glede seg til åpningen 10. november. Da åpner både NetOnNet på Kvadrat samt 18 andre butikker her, sier Bent O. Hansen, Senterleder på Kvadrat.

Kvadrat stolt av å få å huse NetOnNets aller første Lagershop.
Kvadrat stolt av å få å huse NetOnNets aller første Lagershop.

– Vår sterke satsning i Norge og Norden har bare så vidt begynt. Akkurat nå ser vi etter flere egnede steder i Norge, samt i Sverige og Danmark, da vi vil etablere oss flere steder i løpet av kort tid. Akkurat i dag fokuserer vi likevel på NetOnNets første Lagershop i Norge. Det blir en festlig innvielse og vi kommer til å ha både gode tilbud, og også flere overraskelser i Lagershopen i tilknytning til åpningen, avslutter Susanne Ehnbåge.

NetOnNets ekspansjon

I mai 2016 ble det kjent at merkevaren NetOnNet skulle utvides og utgjøre grunnlaget for den nye satsningen i Norge og Norden. I dag er det totalt 19 NetOnNet Lagershopper i Sverige, og bare innen utgangen av 2016 vil antallet være 22, da inkludert NetOnNets første norske Lagershop i Sandnes. Allerede i løpet av kommende vår vil seks SIBA-butikker konverteres til NetOnNets Lagershoper. Det er de svenske butikkene i Järnbrott og Backaplan (Gøteborg), Haninge (Stockholm) og Uppsala som er de neste i køen. Også de norske SIBA-butikkene på Liertoppen og Alnabru vil bli omgjort til NetOnNet-Lagershop i løpet av våren 2017.

I 1999 åpnet NetOnNet sitt første nettsted i Sverige og i 2001 åpnet dørene til verdens første Lagershop fra NetOnNet. I 2016 introduserte NetOnNet sin første Lagershop i Norge og i løpet av 2017 vil også NetOnNet i Danmark ta form. I dag er Netonnet Group en ledende virksomhet innen forbrukerelektronikk med en omsetning på over seks milliarder svenske kroner og med virksomheter i Sverige, Norge og Danmark.

– Vi er blant de kjedene med aller lengst fartstid, så når vi nå introduserer et helt nytt konsept, er forventningene store. Vi tar med oss over 65 års erfaring og kompetanse når vi nå samler alle våre ressurser og fokuserer alt på én merkevare, nemlig NetOnNet, og det tror vi utgjør starten på en ny spennende reise, sier Susanne Ehnbåge.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS