Jaan Ivar Semlitsch: – Vipps-løsningen gjør det enklere, raskere og dermed mer kundevennlig å handle på Elkjop.
Jaan Ivar Semlitsch: – Vipps-løsningen gjør det enklere, raskere og dermed mer kundevennlig å handle på Elkjop.

Har inngått samarbeid om Vipps

Nå blir netthandelen på Elkjop.no enda enklere. Som første elektrokjede i landet har Elkjøp inngått samarbeid med DNBs betalingsløsning Vipps.

Publisert

Løsningen, som nå er tilgjengelig for handlende på Elkjøps nettsider, har blitt til gjennom et samarbeid mellom de to aktørene.

– Vipps går nå fra vennebetaling til også å inkludere hverdagsbetaling. Slik vi ser det er Elkjøp en av Europas beste retailere og blir den første elektronikkjeden her til lands som tar i bruk Vipps til varehandel. Det forenkler selve betalingsprosessen og bedrer kundeopplevelsen – særlig på nett, sier konserndirektør i DNB, Trond Bentestuen.

Rundt 30 prosent av nordmenn som handler på nett får ikke fullført handelen sine av ulike grunner. Med Vipps på plass håper Elkjøp at de som har utfordringer med nettbetaling skal få det enklere.

– En del nordmenn har utfordringer med å betale på nett, det tar vi nå tak i sammen med DNB. Det handler om mengden informasjon man må taste inn for å betale. Vipps-løsningen gjør det enklere, raskere og dermed mer kundevennlig å handle på Elkjop.no. I tillegg blir det lettere å samle kvitteringer og ulike garantier. Med Vipps trenger du bare å taste inn telefonnummeret ditt, og tjenesten er selvsagt helt gratis, sier konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch hos Elkjøp Nordic.

(Pressemelding.)

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 33,1 milliarder i regnskapsåret 2015/16. Driftsresultatet var NOK 1.019 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 390 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 100.000 kvadratmeter.

Ca 10.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Powered by Labrador CMS