I år har Granngården åpnet tre nye butikker, og neste år vil det åpnes to til. (Foto: Felleskjøpet)

Granngården tror på 30 butikker til i Sverige

– Vi har en offensiv plan.

Publisert

Granngården, som i fjor ble kjøpt opp av Felleskjøpet Agri, har i dag 111 butikker i Sverige. Ledelsen anslår nå at det er plass til 30 til, skriver market.se.

– Vi ønsker å vokse over hele Sverige, men konsentrere oss hovedsakelig om storbyene, sier salgssjef Olof Fransson til nettstedet.

I år har Granngården åpnet tre nye butikker, og neste år vil det åpnes to til; i Kalmar og Oskarshamn.

– Vi vil gjerne ha flere butikker i Stockholm, Malmø og fremfor alt i Gøteborg, hvor vi ikke har butikk. Vi ønsker også å etablere oss på andre steder hvor vi ikke har noem butikker ennå. Vi har en offensiv plan, sier Fransson.

Aller helst ønsker kjeden åpne butikker som kan romme hele varesortimentet. Dette innebærer et butikkareal på 1500 kvadratmeter, samt 500 kvadratmeter utendørsareal. Er ikke dette mulig, vinkles sortimentet etter beliggenheten, forteller Fransson.

Les mer om planene på market.se

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS