Elkjøp Norge gleder seg over den ferske samarbeidsavtalen med E-sportlaget Nordavind. Nils Martin Øyo (t.v.), gaming-ansvarlig Elkjøp Norge og Steffen Willumsen, kommersiell leder, Nordavind. (Foto: Madeleine Schøyen Bergly)
Elkjøp Norge gleder seg over den ferske samarbeidsavtalen med E-sportlaget Nordavind. Nils Martin Øyo (t.v.), gaming-ansvarlig Elkjøp Norge og Steffen Willumsen, kommersiell leder, Nordavind. (Foto: Madeleine Schøyen Bergly)

Elkjøp inngår samabeid med Nordavind

Norges største E-sportlag Nordavind og Elkjøp skal spille på lag! Det neste året skal elektronikkjeden og gamerne sammen sette et enda større fokus på sporten som stadig vokser.

Publisert

Elkjøp skal støtte Nordavind i deres videre satsning mot å etablere Nordavind som en internasjonal utfordrer innen E-sport. Sammen kommer samarbeidspartnerne til å gjøre aktiviteter på arrangementer i butikk og på spill-messer som SpillExpo.

Vil løfte sporten

– Elkjøp har vist seg å være blant de mest fremoverlente og innovative aktørene i bransjen siden 1962, og har på lik linje med E-sport, en unik historie og posisjon i det norske og nordiske markedet.
For oss er det en fantastisk nyhet at Elkjøp inngår denne avtalen, som betyr at vi får en solid samarbeidspartner som er genuint interessert i å løfte sporten ytterligere, sier Steffen Willumsen, kommersiell leder i Nordavind.

Tar gaming på alvor

Elkjøp har lenge sett at gaming og E-sport har kommet for å bli. I flere av elektrogigantens butikker, er det egne gaming-avdelinger hvor man kan teste og oppleve det siste innen E-sport og spill.
– E-sport er verdens raskeste voksende sport globalt! Det er en av grunnene til at vi syns dette samarbeidet er så spennende. Nordavind deler mange av våre verdier innen spill-segmentet, hvor begge parter har et høyt ønske om å få enda flere til å få øynene opp for sporten. Gaming er et av våre sterkeste vekstområder, og da er det viktig for oss å vise kundene våre at vi tar kategorien på alvor, sier Nils Martin Øyo, Gaming-ansvarlig i Elkjøp Norge.

De ferske samarbeidspartnerne gjør sine første aktiviteter sammen under spill-messen SpillExpo, som er i Lillestrøm førstkommende helg.

Karsten Warholm til SpillExpo


Verdensstjernen Karsten Warholm (bildet), som også er en av kjedens samarbeidspartnere, gleder seg til å besøke SpillExpo, som huser alt både ferske og erfarne gamere kan drømme om. Idrettsstjernen selv er ikke en erfaren gamer, men er nysgjerrig på sporten.

– Jeg gleder meg til å utforske en annen arena enn det jeg er vant med. Jeg spiller litt på fritiden for å koble av, men E-sport har jeg lite kunnskap om. Så det blir utrolig gøy å komme på SpillExpo for å lære og se nærmere på sporten fra de som kan dette! Jeg har alltid vært interessert i å lære om nye områder, så dette er jeg sikker på blir en knalldag, sier Karsten Warholm.

(Pressemelding)

Elkjøp

er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for NOK 37,3 milliarder i regnskapsåret 2017/18. Driftsresultatet var NOK 1.115 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet.

Alle de 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Ca 11.000 ansatte er sysselsatt i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone - en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Powered by Labrador CMS