NXT vil foregå på Oslo Spektrum akkurat som i 2019 og Ehandel regner med å fylle lokalene til maksgrensen på 1 000 deltakere.
NXT vil foregå på Oslo Spektrum akkurat som i 2019 og Ehandel regner med å fylle lokalene til maksgrensen på 1 000 deltakere.

NXT flyttes til oktober

Ny dato for e-handelskonferansen NXT blir 11.oktober og arrangørene forventer et fullsatt Spektrum.

Publisert

Restriksjonene letter i Norge og i flere øvrige land, dette er til stor glede for mange næringsdrivende og ikke minst de som driver større offentlige arrangementer. Ehandel, som står bak e-handelskonferansen NXT – The Future of Commerce, har til tross for dette tatt avgjørelsen om å flytte NXT til 11.oktober.

– Det krever store forberedelser å gjennomføre en stor konferanse som NXT og vi kjente at både vi som arrangør, men også våre partnere får for kort tid på seg med mindre enn to måneder til å planlegge, sier Niclas Albäck, Partneransvarlig på Ehandel.

– Usikkerheten rundt pandemien har gjort at vi har blitt forsinket med flere av våre leverandørbestillinger, samtidig er det flere arrangementer som skal gjennomføres de ukene det nå lar seg gjøre, i løpet av våren. Derfor føles det helt riktig å flytte NXT til 11.oktober, slik at vi kan gjennomføre en både sikker og godt forberedt konferanse sammen med våre partnere.

Bærekraft

NXT vil foregå på Oslo Spektrum akkurat som i 2019 og Ehandel regner med å fylle lokalene til maksgrensen på 1 000 deltakere. Temaet vil fortsatt være The Sustainable Generation og det skal nå legges ned en stor innsats for å styrke programmet med interessante foredragsholdere i tillegg til flere aktiviteter gjennom dagen.

– Når vi nå får god tid til å jobbe med selve programmet får vi dessuten mulighet til å fange opp det aller mest aktuelle og skape et innhold som virkelig kommer til å gi inspirasjon og være av verdi for publikum, sier Johanna Allhorn, sjefsredaktør i Ehandel. Når pandemien nå forhåpentligvis trapper ned er jeg overbevist om at bærekraft kommer til å rykke opp i toppen som tema igjen, og det er akkurat det vi skal fange på NXT 11.oktober.

Alle deltakere som har booket billetter blir automatisk ombooket til 11.oktober. Det er fortsatt ledige utstillingsplasser, og muligheter for partnerskap.

Powered by Labrador CMS