Beate Vigmostad Grøvik går fra Posten til Driw.
Beate Vigmostad Grøvik går fra Posten til Driw.

Ny forretningsutvikler i Driw og Currence Robotics

Beate Vigmostad Grøvik er ansatt som forretningsutvikler og skal jobbe med utvikling av Currence og Driws forretning på tvers av de to selskapenes produkt- og tjenesteområder.

Grøvik tiltrer sin rolle i en spennende vekst- og skaleringsfase der hun blir jobbende tett på begge bedriftene for å finne gode verdiforslag som treffer kundebehov på tvers. Hun er en tidligere kollega av daglig leder Torbjørn Krogen:

– Jeg er strålende fornøyd med å få Beate med på laget, hun har bred erfaring fra strategifaget og inngående kjennskap i de markedene vi arbeider med.

Grøvik har forøvrig lang fartstid innenfor logistikkbransjen etter nesten 11 år i Posten-konsernet. De siste to årene har hun jobbet som avdelingsleder Tjeneste & Innovasjon i Bring Courier & Express. Her jobbet hun hovedsakelig med implementering og videreutvikling av en ny digital plattform i Norden, men også med tjenesteutvikling og kundeløsninger. I tillegg har hun flere års erfaring som strategirådgiver i konsernet, med fokus på strategiprosesser, ulike prosjekt og M&A (fusjoner og overtakelser) på tvers av forretningsområdene.

– Grensesnittet teknologi og logistikk er utrolig spennende – og mulighetene for å skape gode kundeopplevelser er mange. Det er utrolig mye som skjer i markedet, og jeg har stor tro på at Currence og Driw kan ta en sterk posisjon utover den de allerede har i dag.

Powered by Labrador CMS