NetOnNet drive thru på Alnabru i Oslo.
NetOnNet drive thru på Alnabru i Oslo.

Også NetOnNet tilbyr drive thru

Som et ledd i den nasjonale dugnaden for å minimere virusspredning lanserer nå NetOnNet drive thru-shopping i alle sine Lagershoper i Norge og Sverige.

Publisert

Tiltaket er med på å gjøre det enda mer fleksibelt å handle hjemmeelektronikk - enten i fysisk butikk eller på nett - og føyer seg inn i en rekke leveranseløsninger NetOnNet nå tilbyr sine kunder.

- Som en stor omnikanalaktør, som kombinerer lagershoper og ehandel, ønsker vi å gi våre kunder en fleksibel og trygg handel uberoende av hvordan du ønsker å få tak i varen. Når du bestiller en vare på nett får du derfor nå muligheten til å hente varen gjennom vår Drive Thru-løsning, eller ved å selv gå inn i butikken å hente varen på vanlig måte slik vi alltid har tilbudt, sier Peter Andersson, retailsjef for NetOnNet.

Peter Andersson er retailsjef i NetOnNet.
Peter Andersson er retailsjef i NetOnNet.

Du betaler varen på nett når du bestiller og henter varen på din valgte lagershop, og du vil motta en SMS med informasjon når din vare er klar for henting. Du sender en SMS med registreringsnummeret og de tre siste sifrene i ordrenummeret slik at en av NetOnNets ansatte kan finne deg, når du er utenfor og klar for å motta varen.

- Vår drive thru-løsning er tilgjengelig alle hverdager på alle produkter som finnes i din valgte lagershop, og varen er klar for henting 30 minutter etter at du bestilte den.

Tilbys i alle lagershoper

NetOnNet ønsker å bidra til at svensker og nordmenn får hjemmelektronikk de har behov for i en tid hvor mange mennesker oppholder seg mye i hjemmet.

- Samtidig ser vi at ulike Drive Thru-løsninger benyttes av blant annet kinoer, konserter, legevakter og annen detaljhandel, så dette er trolig noe mange mener er en fin måte å få gjennomført ulike gjøremål og aktiviteter på. Vi tilbyr dette i alle våre 31 lagershoper i Sverige og Norge, og det fungerer nå som en naturlig del av våre lagershop-konsepter, sier Peter Andersson, og avslutter.

- Sammen med å tilby ulike hjemmeleveranser, blant annet levering samme dag som du bestiller varen, tror vi at de fleste vil finne en god og trygg måte å få sitt produkt på. Det er svært viktig at vi har gode og fleksible løsninger i en tid som dette, hvor både kunders og våre ansattes helse er vår største prioritet.

Powered by Labrador CMS