Maxbo Horten åpnet i nye lokaler i Horten Handelspark.

Maxbo åpnet to drive-in

Torsdag 9. mai åpnet Maxbo Horten og Maxbo Hokksund nye drive-in trelasthaller. – Kundene er lei av laste varer i kulde og regn, ifølge varehussjef.

Publisert

Maxbo Horten åpnet i helt nye lokaler i Horten Handelspark. – Vi hadde stort behov for lokaler som kunne gi oss mer effektiv drift og bedre logistikk. Nå får vi skreddersydde og topp moderne lokaler, med en mer komprimert butikk. Det betyr at det blir mer oversiktlig, og mindre avstander å gå. Samtidig får vi en betydelig større trelasthall, sier varehussjef Ari Larsen.

Trelasthallen går fra rundt 6-700 kvadratmeter til nær 1000, og blir nå tilgjengelig med bil.

Bjørn Ivar Haugen: – Drive-in trelasthall er fremtiden.

Kamp om kundene

Familiebedriften Maxbo Ivar O. Haugen Hokksund fylte 80 år i fjor. Nå tar de opp kampen om kundene med ny trelasthall på 1350 kvadratmeter.

– Det er dette kundene vil ha. Det er slutt på tiden hvor kundene finner frem i trelasten i kulde eller regnvær. Drive-in trelasthall er fremtiden, sier daglig leder Bjørn Ivar Haugen.

Vil gjenreise faghandelen

Maxbo ønsker å gjenreise faghandelen. De ansatte skal bygge kompetanse, slik at de kan gi gode råd til kundene om produkter og løsninger:

– Konkurransen er tøff, og det er en hard kamp om kundene. Den nye trelasthallen er en stor satsing for oss, som vi håper er det som skal til for at enda flere skal velge å handle hos oss, sier Haugen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS