DØGNÅPENT: Administrerende direktør Andreas Niss i Elkjøp har lansert døgnåpen vareutlevering.

Døgnåpen utlevering hos Elkjøp

Nå kan du hente produktene du har bestilt hos Elkjøp 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Publisert
Søndag 6. oktober innviet Elkjøp sitt første døgnåpne lager i Norge. Dermed kan folk hente varer de har bestilt når de måtte ønske, uten å måtte tenke på åpningstider, skriver Elkjøp i en pressemelding.

– Vi vet at tilgjengelighet er viktig for folk. Mister du mobilen i gulvet lørdag kveld, er det utrolig kjedelig å måtte vente til mandag med å få tak i en ny. Nå vil vi ha muligheten til å levere ut produkter til kunder hver dag, til alle døgnets tider. Du kommer når det passer for deg, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Andreas Niss, ifølge pressemeldingen.

Flere henter i butikk


Stadig flere Elkjøp-kunder velger å handle via tjenesten Collect@Store, som er å reservere produkter på nett og hente dem i nærmeste Elkjøp-varehus samme dag. Sammenlignet med i fjor, er andelen mennesker som benytter tjenesten doblet.

– Det har vært en formidabel økning. I dag foretrekker halvparten av nettkundene våre denne handlemåten, sier Niss.

– Med døgnåpent lager kan vi tilby disse kundene enda mer tilgjengelighet og fleksibilitet. Nå velger du ikke bare hvor og hvordan du vil handle, du velger når du vil handle.

Utvider tilbudet om kundene vil


Det er Elkjøp Megastore Slependen som er første varehus ut med et slikt tilbud. Elkjøp åpner for at det kan komme flere.

– Slependen blir en pilotbutikk for oss. Om kundene setter pris på tilbudet, er målet å åpne to til tre slike utleveringspunkter i alle storbyer i Norge i neste omgang, sier Niss.
Powered by Labrador CMS