Benjamin Golding fra DNB (t.v.) og Thomas Jul fra Nets signerer avtalen mellom partnerne.
Benjamin Golding fra DNB (t.v.) og Thomas Jul fra Nets signerer avtalen mellom partnerne.

DNB forlenger samarbeidet med Nets

DNB har forlenget bankens rammeavtale med Nets som inkluderer en rekke sentrale leveranser av betalingsformidlingstjenester, informasjonsteknologi og andre finansielle tjenester

Publisert

Avtalen som nå er inngått inneholder mulighet for at DNB tar i bruk ytterligere tjenester fra Nets i løpet av kontraktstiden.

Styrker langsiktig samarbeid

– Vi har gjennom mange år hatt et meget godt samarbeid med Nets og denne avtalen styrker vårt langsiktige samarbeid. Som Norges største bank er vi avhengig av å kunne tilby innovative banktjenester som samtidig kjennetegnes av sikkerhet og stabil drift. Avtalen med Nets underbygger dette, og gir oss muligheter for sammen å utvikle innovative løsninger til fordel for våre kunder, sier Benjamin Golding, direktør for betalingsområdet i DNB.

Tilpasser tjenester

Sammen med DNB vil Nets tilpasse og utvikle produkter og tjenester i samsvar med behov som finnes i markedet. Dette vil bidra til at DNB til enhver tid er konkurransedyktig innen de områdene avtalen omfatter.
– Det er veldig gledelig at DNB har valgt å videreføre og forsterke samarbeidet med oss. Foruten av å være den største banken i Norge, er de også av de mest innovative og toneangivende aktørene innen bankmarkedet i Norden. Jeg tror at vi sammen kan styrke og videreutvikle denne posisjonen, og vi ser frem til å fortsette og forsterke det gode samarbeidet vi har, sier Thomas Jul, Group Executive Vice President i Nets.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS