Anders Lunde Angen er daglig leder i Helthjem som nå setter opp egne utleveringssteder..

Helthjem ruller ut eget butikknettverk

Helthjem setter nå opp egne utleveringssteder over hele landet.

Publisert

– Vi jobber kontinuerlig for å gjøre tjenestene våre mest mulig effektive, og dette er et naturlig steg for oss som pakkedistributør. Vi har fortsatt fullt fokus på hjemlevering, men dette er en viktig tilleggstjeneste for våre kunder, sier pressesjef i Helthjem, Marius Husebø-Evensen.

Det nye butikknettverket består nå av over 100 utleveringssteder på deler av Østlandet. I løpet av ett år skal Helthjem ha utleveringssteder over hele landet.

Helthjem leverer netthandelspakker for butikker som Boozt, Netthandelsgruppen og MakeUp Mekka - og i 2019 ble det utleverte ca. 7.5 millioner pakker. Den klart største andelen av netthandelspakkene leveres hjem til kunden.

– Vi leverer pakker helt hjem til over to millioner adresser over hele Norge, men i de tilfellene hvor pakkene ikke leveres hjem, er vi glade for at vi nå sikrer et butikknettverk, sier daglig leder i Helthjem, Anders Lunde Angen.

Tilleggstilbud

Helthjems butikkpakker vil bli levert til lokale daglivareleverandører som Joker og Spar, kiosker som 7-eleven og Narvesen, bensinstasjoner som Cirkle K og faghandel via Princess og Power. Kundene vil få tydelig informasjon om hvor pakkene leveres.

– Det vil ikke bli noen endringer for pakkene som tidligere har blitt levert hjem på dørmatten eller i postkassen. Disse vil bli levert på samme måte og på samme sted, og så er utlevering via butikk et tilbud for dem som ønsker å benytte det, sier Lunde Angen.

Powered by Labrador CMS