Lars Peter Dahl og Bjørn Berg i EET Europarts. Foto: Nils Vanebo

EET Europarts med nye distribusjonsavtaler

EET Europarts har landet nye distribusjonsavtaler med Zebra, Honeywell og Datalogic.

Publisert

En ambisiøs og målrettet strategi for forretningsområdet POS og Auto ID har brakt EET Europarts i front som nordisk distributør av bransjens viktigste produkter, skriver selskapet i en pressemelding.

EET Europarts sin strategi er å være en av de ledende POS- og Auto ID-distributørene i det europeiske markedet i 2020. Med en rekke oppkjøp de siste årene har EET Europarts befestet sin posisjon som one stop-shop distributør for POS- og Auto-ID-segmentet. I Norden distribuerer de tre av bransjens største merker: Zebra, Honeywell og Datalogic.

Med distributør-status for disse ledende produsentene kan EET Europarts tilby kunder og forhandlere et bredt spekter av verdiøkende tjenester, blant annet støtte og råd om utforming og innkjøp.

Sortimentet inkluderer produkter og løsninger for POS, AIDC, RFID og mobile løsninger, med andre ord merking, datafangst, strekkodeløsninger og butikkdatautstyr. Dette inkluderer bl.a. kasseløsninger, betalingssystemer, kioskløsninger, bon-, termo- og termotransfer printere, strekkodeskannere, håndterminaler, magnetkortlesere og skjermer med og uten touch-funksjon. Produktene er spesielt rettet mot: Butikker, helsevesen, lager, transport, hotell og spisesteder.

EET Europarts har i dag rundt 500 ansatte i 26 land og har mer enn 26 år i bransjen- Godt hjulpet av oppkjøp har de oppnådd en vekst høyere enn gjennomsnittet og er i dag den største pan-europeisk distributøren av deler og tilbehør til datamaskiner og skrivere.

EET Europarts er distributør for bl. a. merker som HP, Compaq, Lexmark, IBM, Acer, Axis, NEC, Benq, Polycom, TomTom, Synology, Mobotix, Samsung, Samsonite, Sony, Toshiba, Kensington, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, IOGEAR, Thomson Lightning

Powered by Labrador CMS