SAMARBEID: Fra venstre: Per Wahrolén, CEO Digital Visual Solutions, Thomas Jansson, Global Sales and Marketing Director Shoppa AB och Daniel Alden, Digital Signage Specialist Digital Visual Solutions.
SAMARBEID: Fra venstre: Per Wahrolén, CEO Digital Visual Solutions, Thomas Jansson, Global Sales and Marketing Director Shoppa AB och Daniel Alden, Digital Signage Specialist Digital Visual Solutions.

Shoppa og Digital Visual Solutions samarbeider

Shoppa har etablert et strategisk samarbeid med Digital Visual Solutions som gjør sistnevne til en autorisert forhandler for Shoppa.

Publisert

I en pressemelding i dag skriver Shoppa, som er programvareleverandør for skiltsystemer i detaljhandelen, at de har etablert et strategisk samarbeid med Digital Visual Solutions, som er helhetsleverandøre av digital signage-løsninger. Samarbeidet innebærer at Digital Visual SOlutions kommer til å selge Shoppas skiltsystem direkte til sine kunder.

- Vi er veldig glade for å ønske Digital Visual Solutions velkommen til Shoppas Reseler Partner Program. Shoppa kommer til å komplettere Digital Visual Solutions utvalg av digital signage-løsninger på en veldig bra måte, sier Thomas Jansson, Global Sales and Marketing Director, i Shoppa, ifølge pressemeldingen.

- Shoppa tilbyr en unik omnikanal som kompletterer vårt utvalg og gir stor merverdi til våre kunder. Å være en del av Shoppas nettverk av certifiserte forhandlere er i tråd med vår strategi om å være en helhetsleverandør av digital signage, sier Per Wahrolén, CEO i Digital Visual Solutions, ifølge samme pressemelding.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS