Panasonic gjør digital skilting enklere

Panasonic lanserer ny serie skjermer for digitale skilting.

Publisert

Serien er utstyrt med en såkalt System-on-a-Chip. Altså kreves ikke ekstern avspiller eller en datamaskin tilkoblet for å vise bilder, plakater og video. Det gjør installasjonen enklere, uten at ekstra kabler trengs.

Det åpne API-et gjør det mulig for brukere å administrere skjermene via tredjeparts programvare som er kompatibel med OpenPort-plattformen.

Den svenske digital signage-virksomheten DISE uttaler:

– Med OpenPort-plattformen kan vi nå nye kundesegmenter sammen med Panasonic. Den innebygde plattformen er utviklet med digital skilting i fokus, ikke som en ettertanke. Denne plattformen, sammen med DISE sin programvare, vil forenkle prosessen som hver kunde må gjennom for å implementere sitt digital signage-system.

Martin Romanowski, CEO hos Smartsign AB, kommenterer:

– Vi er veldig stolte av å annonsere ytterligere et samarbeid med en stor og innovativ hardvareleverandør som Panasonic. Det gir våre partnere i EMEA enda flere muligheter til å bruke programvaren vår til digital skilting.

AF1 kjører på en OpenPort-plattform basert på Android og HTML5 og er utstyrt med 1GHz firekjerners prosessor, 1GB RAM og 8GB internminne.

Powered by Labrador CMS