Digital Signage Summit ISE i Amsterdam er verdens største messe for utviklere og leverandører av Digital Signage. (Foto: ProntoTV)
Digital Signage Summit ISE i Amsterdam er verdens største messe for utviklere og leverandører av Digital Signage. (Foto: ProntoTV)

ProntoTV vant pris under Digital Signage Awards

ProntoTV gikk til topps i kategorien Utdanning og helsevesen da Digital Signage Awards ble arrangert under messa Digital Signage Summit ISE (Integrated Systems Europe) i Amsterdam.

Publisert

Prisen deles ut for ProntoTVs arbeid med Apotek1 sin nye flaggskipsbutikk, hvor selskapet har levert digital kommunikasjonsstrategi, digital skilting, programvare, innhold og design. Juryen sier følgende om leveransen: Omfattende og forstående bruk av digital skilting rundt salgsstedet. Flott arbeid!

Digital Signage Summit ISE i Amsterdam er verdens største messe for utviklere og leverandører av Digital Signage.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

ProntoTV er en del av det svenske ZetaDisplay-konsernet, som er en internasjonal aktør innen digitale skjermløsninger; også kalt digital signage.

ProntoTV er Norges største og ledende leverandør av digital signage, med mer enn femten års erfaring i bransjen og over tjue ansatte.

Leverandøren har en sterk posisjon innen detaljhandel samt en ledende posisjon innen digital kommunikasjon i offentlige miljøer, og har levert omfattende installasjoner til blant annet Flytoget i Norge.

ZetaDisplay-konsernet er en ledende leverandør av digital signage til større kjeder innen detaljhandels- og servicebransjen. Selskapet har cirka 130 ansatte, samt salgskontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland og Nederland.

Powered by Labrador CMS