MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen blir verdens første hybriddrevne ekspedisjonscruiseskip. Sommeren 2019 skal begge seile langs norskekysten, med digitale skjermløsninger fra ProntoTV. (Foto: Hurtigruten)
MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen blir verdens første hybriddrevne ekspedisjonscruiseskip. Sommeren 2019 skal begge seile langs norskekysten, med digitale skjermløsninger fra ProntoTV. (Foto: Hurtigruten)

ProntoTV med skjermløsninger til Hurtigruten

ProntoTV skal levere digital signage til fire nye Hurtigruten-skip som er under bygging.

Publisert

Den første leveransen skjer i løpet av 2018, og ordreverdien her er på rundt 15 millioner kroner, skriver ZetaDisplay i en pressemelding.

ProntoTVs første leveranse blir til Hurtigrutens hybridfartøy MS Roald Amundsen, som er et av fire planlagte Explorer-skip som skal gjennomføre oppdagelsesreiser i Arktis, Antarktis og andre eksotiske farvann.

Avtalen løper i fem år, og ZetaDisplay, som eier ProntoTV, skriver at verdien på avtalen ligger på rundt 65 millioner kroner.

– Vi er veldig fornøyd med å ha tegnet en ny og viktig avtale på det norske markedet, og transport er for oss et nytt markedssegment, sier administrerende direktør Leif Liljebrunn i ZetaDisplay AB.

ProntoTV har i løpet av fjoråret tegnet en rekke gode avtaler, både innen retail og intern-TV, og vi har stor tro på framtida, sier han.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

ProntoTV er en del av det svenske ZetaDisplay-konsernet, som er en internasjonal aktør innen digitale skjermløsninger; også kalt digital signage.

ProntoTV er Norges største og ledende leverandør av digital signage, med mer enn femten års erfaring i bransjen og over tjue ansatte.

Leverandøren har en sterk posisjon innen detaljhandel samt en ledende posisjon innen digital kommunikasjon i offentlige miljøer, og har levert omfattende installasjoner til blant annet Flytoget i Norge.

ZetaDisplay-konsernet er en ledende leverandør av digital signage til større kjeder innen detaljhandels- og servicebransjen. Selskapet har cirka 130 ansatte, samt salgskontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland og Nederland.

Powered by Labrador CMS