Nicklas Kittelmann begynte i den nye stillingen 20 november. (Foto: Shoppa)
Nicklas Kittelmann begynte i den nye stillingen 20 november. (Foto: Shoppa)

Ny utviklingssjef i Shoppa

Programvareleverandøren Shoppa ekspanderer internasjonalt og ansetter Nicklas Kittelmann som utviklingssjef.

Publisert

Nicklas Kittelmann har 20 års erfaring fra IT-bransjen; senest fra stillingen som systemutviklingsansvarlig hos PocketMobile. Han har erfaring med ledelse, prosjektering, systemarkitektur og systemutvikling. I sin nye stilling får han ansvaret for å bygge opp Shoppas plattform for fortsatt ekspansjon, skriver selskapet i en pressemelding.

– Nicklas blir en nøkkelperson for å styrke posisjonen vår ytterligere. Hans brede kunnskap og erfaring innen systemutvikling blir en stor fordel når vi ekspanderer, sier administrerende direktør Per Alamiekkoja i Shoppa.

– Nicklas har den rette bakgrunnen for vårt arbeid med å videreutvikle programvaren vår og finne potensielle samarbeidspartnere, sier Alamiekkoja.

Nicklas Kittelmann selv ser fram til å lede utviklingsarbeidet i et selskap med så tydelige vekstambisjoner:

– Selskapet har en sterk vilje til å etablere varemerket Shoppa på enda flere markeder, åpne nye salgskanaler og styrke produktutviklingen. Tilstede er også en besluttsomhet og et enormt potensiale. Jeg ser fram til å blir kjent med nye kolleger og kunder, sier Kittelmann.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Shoppa utvikler programvare og tilbyr tjenester som hjelper butikker og kjeder i sin fysiske og digitale skiltkommunikasjon. Selskapet ble startet i 2004 og har kontorer i Finland, Danmark, Norge og Sverige. Fra hovedkontoret i Enköping utvikler, markedsfører og selger selskapet programvare og tjenester til virksomheter i hele Norden.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS