Thomas Jul – glad for at Danske Bank har de valgt å behandle alle sine nordiske korttransaksjoner hos Nets. (Foto: Nets)

Danske Bank og Nets inngår femårsavtale

Danske Bank har inngått en femårig avtale med Nets som inkluderer prosessering av alle korttransaksjoner i Norden.

Publisert

Som del av avtalen har Danske Bank forpliktet seg til å fortsette med utstedelse og utvikling av Dankort, som er det nasjonale kortsystemet i Danmark. I tillegg vil partene undersøke hvordan de i felleskap kan videreutvikle den danske betalingsinfrastrukturen, og således fortsette å levere nye innovative og kundevennlige betalingsløsninger for handelsstanden og sluttbrukere av betalingstjenester i Danmark.

– Med denne avtalen fortsetter vi det gode samarbeidet med Nets, både i forhold til Dankort og i utviklingen av den danske betalingsinfrastrukturen. I tillegg skal Nets fortsette behandlingen av alle korttransaksjoner for Danske Bank i Norden, sier Frederik Gjessing Vinten, Head of Group Development i Danske Bank.

– Vi er glad for at den største banken i Danmark har besluttet å fortsette med utstedelsen av Dankort, og at de valgt å behandle alle sine nordiske korttransaksjoner hos Nets i de neste fem årene, sier Thomas Jul, Group Executive Vice President i Nets.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS