Foto: Edelweiss
Foto: Edelweiss

Serviteur og Edelweiss har fått samme eier

Serviteur har fått Dalema som ny eier og skal heretter jobbe tett sammen med Edelweiss.

Publisert

Edelweiss og Serviteur har nemlig mange felles kunder, både innenfor blomster, gave- og interiørbransjen. Med sortimentene de to selskapene tilbyr skal de dekke et bredt behov hos nye og eksisterende kunder i flere segmenter.

Begge firmaene vil driftes som de gjør i dag. Ved markedsføring og fremtidige messer vil de jobbe tettere sammen. De vil tilstrebe seg å finne samarbeidsformer som skal komme kundene til gode.

Ledende handelshus

Serviteurs drivkraft er å forsterke den gleden man føler når vi gir eller får noe. De har en omsetning på ca. 90 millioner kroner og er en ledende aktør på sitt område.

Med kjøpet av Serviteur befester Dalema sin posisjon som et av Skandinavias største handelshus med en total omsetning i 2019 på nærmere 1,6 milliarder. Oppkjøpet forsterker konsernets produktsortiment. Med enda en produktkategori i porteføljen skal det gjøre Dalema mindre sårbar i et krevende marked.

Synergier

Ledelsen i Dalema og Serviteur vil så raskt som mulig starte arbeidet med å ta ut de synergier en ser er mulig mellom selskapene for å optimalisere driften mellom Dalema-konsernet og Serviteur.

Serviteur ble grunnlagt i 1958 og holder til i Oslo med avdelingskontorer i Sverige og Danmark. Lageret ligger i Norge på Bjørkelangen utenfor Oslo og betjener det skandinaviske markedet med over 6000 kunder.

Siden 1958 har Serviteur vært forbundet med lekker og funksjonell innpakning til en overkommelig pris.

Powered by Labrador CMS