Åpnet Telemarks største KIWI-butikk

Kundene rushet til åpningen av KIWI Kjørbekkdalen i Skien. - Det er tøff konkurranse her, men vi skal vinne kunden med den blideste betjeningen og den beste frukt- og grøntavdelingen, sier butikksjef Line Kjøllmoen Solberg.

Publisert

Torsdag kunne hun endelig ønske kundene velkommen til splitter nye KIWI Kjørbekkdalen. Med sine totalt 2.200 kvadratmeter, er KIWI Kjørbekkdalen byens største KIWI.

Det første kundene møter i butikken er en stor og bugnende frukt- og grøntavdeling. Vi har også et godt utvalg av ferskvarer og middagsretter, forteller Kjøllmoen Solberg, som kommer fra stillingen som butikksjef på KIWI Tollnes.

Etter å ha vært på Tollnes i 14 år, er det fantastisk spennende å få være med og åpne en splitter ny butikk, sier hun.

Med seg på laget har hun flere medarbeidere fra KIWI Nenset, som stengte dørene for to uker siden.

Jeg veldig glad for at de aller fleste ønsket å være med videre. Selv om butikken er helt ny, vil kundene kjenne igjen mange av de ansatte fra KIWI Nenset. Det betyr mye, sier hun, og fortsetter:

Vi er et fantastisk team, og målet er å vinne kundene med den beste servicen. Også skal vi selvsagt sørge for å ha en ren og ryddig butikk og den beste frukt- og grøntavdelingen.

Regionsjef Ole Jørgen Kjellberg er svært fornøyd med åpningen. Han har stor tro på KIWI Kjørbekkdalen.

Butikken har en drømmeplassering, med god synlighet, enkel innkjøring og mange parkeringsplasser. Og viktigst av alt, en erfaren og dyktig butikksjef og serviceinnstilte og topp motiverte medarbeidere, sier han.

KIWI Kjørbekkdalen er den sjuende i rekken i Skien. Allerede 28. april åpner den åttende, når EUROSPAR på Falkum omprofileres til KIWI.

KIWI minipris er en av landets mest ekspansive dagligvarekjeder, og åpnet i fjor 38 nye butikker. De er med 630 butikker over hele landet Norges største kjede i antall butikker. Omsetningen var i fjor på over 30 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS