Birgitte Angelil og Marius Valle-Olsen klare for nye utfordringer. (Foto: Creuna)
Birgitte Angelil og Marius Valle-Olsen klare for nye utfordringer. (Foto: Creuna)

Ny CTO i Creuna

Marius Valle-Olsen er fra 1. april ny leder for teknologi i Creuna. – Ansettelsen er et viktig ledd i vår satsing på å støtte kunder som står overfor store endringer i en uforutsigbar verden, sier Birgitte Angelil, CEO i Creuna.

Publisert

Creuna gjør strategiske grep for å gi enda bedre bistand til selskaper som skal gjennomføre store endringer. – Våre kunder trenger Creunas tverrfaglige og kreative tilnærming for å løse forretningskritiske utfordringer, sier Angelil. Derfor har hun ansatt en Chief Technical Officer som har erfaring med en tverrfaglig tilnærming til komplekse problemer.

Ønsker å gjøre en forskjell

Marius Valle-Olsen (44) kommer fra Komplett, der han var CTO med ansvar for all utvikling, og før det igjen bygget og organiserte en utviklingsorganisasjon fra 5 til 60 utviklere på to år.

– Som teknolog ønsker jeg å være med å gjøre en forskjell – ved å skape gode brukeropplevelser, og ikke unødvendig kompliserte løsninger. Creuna er et veldig spennende selskap som fokuserer på det kreative samspillet mellom de forskjellige ferdighetene, og som tør å være tydelige på at det er slik de skal jobbe, sier Marius Valle-Olsen.

Han mener de største utfordringene for Creuna og kundene er endringstakten i teknologiutviklingen og globale aktører som tar en større del av kaka og driver opp tempoet med mange og hyppige innovasjoner. – Vi må være modige og tenke like offensivt som de globale, men være lokale, sier Valle-Olsen.

Lang og dyp erfaring

– Marius har lang og dyp erfaring med utvikling av nye forretningsmodeller, plattformer for kundeopplevelse og e-handel, ledelse av store forretningskritiske utviklingsprosjekter og big data. Når vi nå bringer dette inn i Creuna, styrker vi vårt tilbud både til eksisterende og nye kunder. Marius vil også være en betydelig ressurs i utviklingen av vår techavdeling og tverrfaglige tjenestetilbud, sier Angelil.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS