Ice' butikk på Sandvika Storsenter

Ice tilbyr kontaktløs handletur i fysiske butikker fra sofaen

Ice tilbyr kunder å shoppe i deres fysiske butikker hjemmefra. Kunden får personlig veiledning fra en selger gjennom telefon eller video. Betaling skjer gjennom Vipps, og Ice dekker frakten av varen hjem til kunden.

Publisert

Som et bidrag til den nasjonale korona-dugnaden har ice innført «kontaktløs handletur» i sine fysiske butikker. Nå kan kundene få personlig veiledning fra en ice-selger over telefon eller video om kjøp av alt fra egendesignet mobildeksel, hodetelefoner eller ny mobil.

Shiraz Abid

- Vi opplever at mange kunder oppsøker ice-butikkene fordi de setter stor pris på den personlige veiledningen de får av våre fagpersoner. I en periode med fortsatt omfattende korona-tiltak ønsker vi å prøve ut nye løsninger for å gi et godt tilbud til kundene som ikke vil eller kan besøke fysiske butikker. Vi skal være fleksible og tilpasse oss situasjonen og kundenes behov, sier Shiraz Abid, kommersiell direktør i ice.

Alle kunder som ønsker å benytte seg av tilbudet kan ta kontakt med ice-butikkene i Sandvika eller Strømmen via SMS. Deretter blir kunden oppringt via vanlig telefonsamtale eller over video. Med sistnevnte kan kunden se alt butikkene har å tilby. Tjenesten er tilgjengelig på hverdager mellom kl 12-16.

- Vi har to fantastiske butikker med fagpersoner som kan svare på det meste og gi god rådgiving, selv nå som kanskje mange ikke ønsker å besøke butikker fysisk, sier Abid.

Betalingen gjøres med Vipps, og ice sender varene hjem med fri frakt.

Powered by Labrador CMS