Butikksjef Roger Vollan (t.v.) fikk besøk av kjededirektør Daniel Kyrre Pedersen da Mega kunne presentere seg som totalrenovert i tråd med det nyeste kjedekonseptet.

Coop Mega Oppdal renovert for 20 millioner

20 millioner kroner har Domus Oppdal investert i en fullstendig renovering av senterets flaggskipsbutikk, Coop Mega, som i desember kunne gjenåpne bokstavelig som helt ny. Arbeidet har pågått etappevis i et år uten at butikken har vært stengt på noe tidspunkt.

Av Odd Henrik Vanebo

– Det eneste som ikke er skiftet ut, er gulvet på 1.700 kvadratmeter, opplyser butikksjef Roger Vollan til Retailmagasinet. Han har vært Megas mann i Domus et kvart århundre.

Den nye Mega-butikken er godt mottatt av kundene:

– Ja, vi har fått masse positive tilbakemeldinger. Det nyeste Mega-konseptet kommer skikkelig til sin rett, med et bredt og dypt sortiment, ferskvaredisker, varmmat og et stort sortiment på brød.

Den nye fiskedisken er ferskvarekokk Kokk Jahn Inge Rindal veldig glad for.

Ikke å forglemme kortreist mat. Blant lokale leverandører er blant annet Oppdalslam, Oppdal Bakeri og Høne Pøne å finne, fremholder Roger Vollan.

Det er kommet til eget ostemodneri

Hele Domus bygges om pusses opp

Det er ikke bare Mega som renoveres, hele det prangende Domus er under ombygging og renovering.

– Ja, Domus Oppdal vil fremstå i ny ham i juni 2021, opplyser Vollan.

Den kjente skiferbuen er revet og inngangen ved trollet er stengt. Butikkene i dette området er flyttet på.

Det som omtales som ‘Huset’ åpnet medio november, flere nye leietakere er på plass, bl.a. i første etasje. Galleri Mali vil bli å finne i nybygget med egen inngang, hvor det tidligere i Vetltorget lå. 2. etasje vil bli en skikkelig handlegate med flere aktører. Zavanna og Alliance optikk vil flytte inn her, likeså Skoringen som ny leietaker, og frisøren UpperCut vil få nye og større lokaler.

Alle Coops egeneide butikker samt sju faghandelsbutikker pusses opp. Sport 1 vil doble arealene sine og ta over lokalene til Notabene som skal over i tilbygget. I nybygget vil det komme inn flere nye leietakere.

Slik blir det nye inngangspartiet mot Torget når ombyggingen er ferdig i juni 2021.
Powered by Labrador CMS