Terje Lund kan glede seg over en flying start for Sport1 i Domus Bardu.
Terje Lund kan glede seg over en flying start for Sport1 i Domus Bardu.

Fra Domus varehus til ‘kjøpesenter light’

På Setermoen gjennomgår Domus varehus nå en totalforvandling til ‘kjøpesenter light’. Coop Nord er opptatt av en god miks av leietakere og et moderne uttrykk når de nå investerer fem millioner.

Av Odd Henrik Vanebo

Ombyggingen og moderniseringen av Domus Bardu er i god gjenge. I august åpnet Sport1 sine nye og moderne lokaler i andreetasjen i bygget.

Ketil Benjaminsen er eiendomsutvikler i Coop Nord.
Ketil Benjaminsen er eiendomsutvikler i Coop Nord.

– Sport1 har fått en svært god start. Tilbakemeldingene fra både kunder og leverandører er at de har fått en kjempeflott og inspirerende butikk, sier eiendomsutvikler i Coop Nord, Ketil Benjaminsen til Retailmagasinet.

Fra før er elektronikkjeden Elon på plass i andreetasjen, og dagens kafétilbud vil i løpet av høsten få et nytt uttrykk både knyttet til møblement og meny.

Dagens Coop Extra og Vinmonopolet melder om god omsetning.

Bransjemiks viktig

I tillegg til Sport1 og kaféen, er et nyoppusset lokale i andreetasjen snart klar for innflytting av en ny aktør. Benjaminsen røper ikke hvem, men er sikker i sin sak når det gjelder at butikkene kommer til å utfylle hverandre.

– Det som er viktig for oss som gårdeier er at det skal være et godt utvalg av bransjer tilpasset stedets størrelse.

Jakter på nok en leietaker

– Den siste brikken i puslespillet er snart på plass. Av byggets 4500 kvm gjenstår det nå 300 kvadratmeter som vil bli ferdigstilt i løpet av høsten. Coop Nord sonderer terrenget etter en leietaker for at bildet skal bli komplett.

– Den investeringen vi gjør nå viser at vi er på med utviklingen av handelsnæringen og lokalsamfunnet, avslutter eiendomsutvikleren.

Powered by Labrador CMS