Innhold fra annonsør

Skal dere skifte butikklokaler? Dette bør dere huske på

God planlegging er alfa omega når man skal flytte fra et lokale til et annet. Her er noen råd som gjør flytteprosessen litt mer oversiktlig.

Publisert

Etter noen år ser mange bedrifter behovet for å skifte beite og flytte til nye lokaler. Det kan være fordi man trenger mer plass, har fått andre behov eller vil ha en mer sentral beliggenhet.

Uansett hva som er grunnen, er det mye man bør huske på for at flyttingen skal bli vellykket og at ikke det daglige arbeidet blir forstyrret.

Planlegg i god tid

Enten dere skal flytte til større eller mindre lokaler, er det mye som bør planlegges. Har dere alt dere trenger av hyller og inventar, eller trenger dere mer plass til oppbevaring?

Det er lurt å tegne opp en planløsning over butikkinnredningen for å få bedre oversikt. Dette gjør at dere enkelt kan se hva slags oppbevaringsmuligheter dere har og hva dere eventuelt har behov for.

En av de morsomme delene ved å flytte er å planlegge den nye innredningen. Kanskje vil dere benytte muligheten til å forandre inntrykket kunden har av merkevaren deres, eller kanskje vil dere skape et mer moderne og oppdatert interiør? Da er flyttingen en gyllen mulighet.

Kast og rydd opp

Å flytte er også en god mulighet til å kvitte seg med alt unødvendig inventar som bare tar opp plass. Dette kan du også få hjelp til av et profesjonelt flyttebyrå som Oslo Flyttehjelp. Her har de ansatte lang erfaring med alle mulige flyttetjenester både for bedrifter og privatpersoner.

Med et flyttebyrå kan du blant annet få hjelp med flytting fra det gamle lokalet til det nye, montering, demontering, bortkjøring og resirkulering av avfall. For å bevare miljøet, kjører Oslo Flyttebyrå alt dere ikke trenger lenger til en gjenvinningsstasjon. Hvis du vil selge alt eller deler av inventaret, bistår de med å kjøre møblene til den nye eieren.

Pakk ned alt på en organisert måte

Nøkkelen til en smidig flytteprosess er å pakke ned alle gjenstander på en organisert og sikker måte. Dette gjør også at man forhindrer at ting forsvinner eller blir ødelagt på vei til de nye lokalene.

Pakk ned alt som skal stå på samme plass i egne kasser, og merk kassene slik at det er enkelt å se hva som skal hvor. Du kan også få hjelp av et profesjonelt flyttebyrå som kan ta seg av pakkingen. Oslo Flyttehjelp har for eksempel et eget pakkesystem som gjør at alt havner på riktig plass og at ingenting forsvinner underveis i flyttingen.

Få hjelp til de tunge løftene

Enkelte deler av flyttingen kan du gjøre selv, men selve bæringen bør du få hjelp til – spesielt hvis det er snakk om å flytte store og tunge gjenstander. Hvis du bærer disse selv, risikerer du å skade både deg selv og møblene som skal flyttes.

Oslo Flyttehjelp er et flyttebyrå i Oslo som har lang erfaring med flytting av tunge gjenstander. De har erfaring med å flytte store og tunge gjenstander på en forsvarlig måte.

Skap en innbydende butikk

Når hele prosessen fra pakking til bæring og flyttevask er unnagjort, gjenstår den morsomste delen av flyttingen –nemlig å innrede butikken på en måte som gjør at kundene får lyst til å handle hos dere.

Mange butikker har en egen visual merchandiser som tar seg av denne jobben, men hvis dere ikke har det, er det mange triks man enkelt kan ta i bruk selv. Nettsiden Retaildoc anbefaler for eksempel at man stiller ut produktene kundene vil ha, ikke det de trenger.

Å velge riktige farger og belysning er avgjørende for å få kunden til å legge merke til din butikk. Velg kontrastfarger eller farger som gjenspeiler sesongen istedenfor svart og gråtoner.

Det er også viktig å forandre på utstillingene i butikken i hvert fall en gang i måneden, og husk at kundene fort blir lei av høytider som jul og Halloween.

Trenger dere hjelp med flyttingen?

Hvis dere skal bytte butikk- eller kontorlokaler, så er et profesjonelt flyttebyrå løsningen. Ta kontakt med Oslo Flyttehjelp i dag. De har lang erfaring med alle typer flytteoppdrag både for privatpersoner og bedrifter, og kan hjelpe deg med hele flytteprosessen eller bare deler av den.

Powered by Labrador CMS