Innhold fra annonsør

NØKKELFERDIG

Vi kombinerer kunnskap om prosjektledelse, økonomi og
håndverk for å bistå Retai­lbransjen når det skal etableres nye butikker.

a

– i møte med markedets
fremtidige behov …

Siden oppstarten i 2001 har vi nå etablert oss som en seriøs og profesjonell aktør i et marked hvor effektivitet, resultatkrav og tidsfrister preger hverdagen.

Vår erfaring med mindre og større prosjekter gjør oss i stand til å møte komplekse utfordringer, samt å rette søkelys på de mest hensiktsmessige løsninger, med det mål at sluttproduktet skal bli best mulig.

Fra befaring av lokaler, budsjettering, prosjektering, tegninger, koordineringer med samarbeidspartnere og overlevering av nøkkelferdig butikk.

… til best pris -

– langt og­ nært samarbeid …

Bak konkurransedyktige priser og førsteklasses løsninger står det alltid noen dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere.

Med så mange utførte prosjekter landet rundt har vi etablert en stor portefølje med dyktige underentreprenører. Hvilket igjen gjør at vi har kompetente samarbeidspartnere landet rundt til å utføre serviceoppdrag for våre kunder. 

Videre har vi følgelig utviklet ett godt samarbeid med både ledelse og drift på alle kjøpesentrene landet rundt hvor vi har bidratt med etableringer.

… over 400 etableringer -

Powered by Labrador CMS