Innhold fra annonsør

Meierikvartalet får koselige kafeer og restauranter med gode uteplasser for lek og avslapning som blir en del av et rikt og mangfoldig tilbud til glede for alle som ferdes i byen.
Meierikvartalet får koselige kafeer og restauranter med gode uteplasser for lek og avslapning som blir en del av et rikt og mangfoldig tilbud til glede for alle som ferdes i byen.

Meierikvartalet – et nytt landemerke i Lillestrøm

Meierikvartalet i Lillestrøm har allerede rukket å bli et landemerke, og man har begynt å se konturene av hvilket løft det vil utgjøre, ikke bare for de som har begynt å bo og arbeide der, men også for resten av byboerne og distriktet rundt.

Publisert

Regionsbyen Lillestrøm, som ligger midt i smørøyet for det som regnes for å være det største vekstområdet i landet når det gjelder bosetting og næringsliv, har fått sin storstue. Og nå fylles den med liv. De første beboerne har flyttet inn, kontorene er i ferd med å fylles, og flere spennende konsepter har funnet sine nye lokaler.

I tillegg til de seks byggene med hele 350 leiligheter og det høyreiste kontorbygget, er Stor-Oslo Eiendom nå i ferd med å ønske et bredt spekter av leietakere velkommen på bygulvet. Koselige kafeer og restauranter med gode uteplasser for lek og avslapning blir en del av et rikt og mangfoldig tilbud til glede for alle som ferdes i byen. Meierikvartalet blir godt sted å være hele året gjennom.

– Med Meierikvartalet er vi i ferd med å gi Lillestrøm sentrum et stort og attraktivt bygulv, med plass til en rekke ulike kommersielle konsepter, sier Marit Elisabeth Jensen.
– Med Meierikvartalet er vi i ferd med å gi Lillestrøm sentrum et stort og attraktivt bygulv, med plass til en rekke ulike kommersielle konsepter, sier Marit Elisabeth Jensen.

Lillestrøm er en by i sterk utvikling. Meierikvartalet vil bli et nytt landemerke og et sted som folk føler stolthet og tilhørighet til.

Marit Elisabeth Jensen er en av de som begynte å planlegge bygulvet i Meierikvartalet i Lillestrøm vinteren ’21.

– Lillestrøm er en by i sterk vekst, forteller Marit, men den mangler fremdeles enkelte elementer for å skape en genuin storbyfølelse. Dette ønsket vi å gjøre noe med. Med Meierikvartalet er vi i ferd med å gi Lillestrøm sentrum et stort og attraktivt bygulv, med plass til en rekke ulike kommersielle konsepter. Og vi legger lista høyt.

– Å utvikle et så stort konsept krever ekstremt god og omfattende planlegging, fortsetter Marit. Vi utvikler på mange måter et helt økosystem som tilbyr noe til alle; beboere, leietagere og alle andre som oppholder seg i byen. Fra morgen til sen kveld. Det har vært viktig å få kunnskap og inspirasjon fra andre steder, «best practice» er bestandig en verdifull referanse. Fredrikstad har vært flinke til å utvikle byen på gateplan og København er en selvsagt referanse. Samtidig må alt oversettes og forankres i lokale forhold og lokal kultur.

Meierikvartalet skal være en vitamininnsprøyting for byen.

– Vi har hatt stort fokus på å optimalisere lokalene rent teknisk, og har et ønske om at bygulvet i Meierikvartalet skal være en vitamininnsprøyting for byen, at det skal skape ringvirkninger. Mye av bygningsmassen i Lillestrøm sentrum har noen år på seg, for å si det diplomatisk. Vi håper og tror at andre som eier næringslokaler i sentrum også vil starte å freshe opp eiendommene sine. Drømmen er at Lillestrøm skal bli et så attraktivt sentrum for både byen og regionen at innbyggerne slutter å reise til Oslo, fordi de finner alt de trenger her. Og dette er en drøm med mye realisme i seg, Lillestrøm er en by med et enormt potensiale. Vi merker stor interesse og satsingsvilje fra leietagere.

Drømmen er at Lillestrøm skal bli et så attraktivt sentrum for både byen og regionen at innbyggerne slutter å reise til Oslo, fordi de finner alt de trenger her.

Mamma Pizza, nylig kåret til Oslos beste pizzarestaurant, blir å finne i Meierikvartalet .
Mamma Pizza, nylig kåret til Oslos beste pizzarestaurant, blir å finne i Meierikvartalet .

Blant de som allerede har funnet veien til Meierikvartalet, er Mamma Pizza som nylig ble kåret til Oslos beste pizzarestaurant – og det med god grunn. Her heves pizzadeigen i 36 timer, og toppes med ferske ingredienser direkte importert fra ulike steder i Italia. Vinbaren er også av internasjonal klasse, med over 100 ulike merker på menyen. Dette, kombinert med topp stemning og god takhøyde gir resultatet seg selv – skal du oppleve noe som er enda mer italiensk må du sette deg på flyet.

Fra Trondheim kommer sushi-konseptet Sabrura. Helt siden Sabrura Sticks & Sushi åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Det har de klart. I dag er alle deres restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Sabrura Sticks and Sushi jobber bare med kortreiste og kvalitetssikrede råvarer. Du får også gode sammensatte menyer eller du kan sette sammen din egen ved å velge dine favorittbiter.

Masti åpner indisk restaurant i Meierikvartalet.
Masti åpner indisk restaurant i Meierikvartalet.

– Den den nye indiske restauranten i Meierikvartalet heter Badmash, og vi fokusere på både indisk streetfood og det beste fra det sør-indiske kjøkken. Bak konseptet står Baljit Singh om har utviklet flere gode og nyskapende matkonsepter i Oslo. Badmash kan oversettes til «moro og rampestreker», og mikser det tradisjonelle med det moderne, og blander nye smaker med nye farger. Resultatet blir noe man har døpt «New India». Hos Badmash får du også servert en rekke ulike cocktails og vi blir kjent med ekte indisk mixology.

Praktiske innslag som Rema 1000 og et apotek sørger for at noen av de nødvendige og praktiske tilbudene som trengs i det daglige er på plass.

– Det blir spennende å se hvilke andre som skal være med oss å forandre bybildet i Lillestrøm, avslutter Marit.

Blomsterbutikk og kaffebar står høyt på ønskelisten.

Powered by Labrador CMS