Innhold fra annonsør

Rortunet Senter åpnet 28. oktober.
Rortunet Senter åpnet 28. oktober.

Norskand Prosjekt har gjennomført leietagertilpasninger på Nye Rortunet Senter

Nye Rortunet Senter åpnet 28. oktober dørene til over 17.000 kvm og totalt 50 leietakere bestående av butikker, spisesteder, kontorer og helse.

Publisert

Rortunet ligger i hjertet av Slemmestad, i Asker kommune, sentralt plassert og tilrettelagt for kollektiv adkomst og gående. I tillegg til handel og tjenestetilbud på senteret er det bygd 121 boliger på taket, og mer enn 500 parkeringsplasser.

Schage Eiendom som har stått for boligutviklingen og den totale utbyggingen, og Scala Eiendom, som er ansvarlig for kjøpesenterutvikling og forvaltning, valgte Norskand Prosjekt for gjennomføring av leietakertilpasninger på senteret.

– Norskand Prosjekt ble valgt på bakgrunn av deres erfaring med bygging av over 1 700 butikker, restauranter og næringslokaler. Med ca. 40 butikker, som skal bygges på kort tid, var vi ute etter en samarbeidspartner som forstår kompleksiteten, logistikken og all planleggingen ett slikt stort prosjekt innebærer. Når det skal utføres trinn-2 arbeider for klargjøring av leietagernes egne arbeider, med like mange varianter av avtalte ytelser, sier det seg selv at dette krever god oversikt og god prosjektledelse. Norskand, med sin fartstid i bransjen, kjenner også de fleste av kjedenes krav og konsepter, og vi er meget tilfredse med den jobben de har gjort på Rortunet, sier Anders Sletten i Schage Eiendom.

Pål Lien i Norskand Prosjekt uttaler:

– Vi har jobbet med det vi er gode på, nemlig leietagertilpasninger. Fra råbygg til ferdig lokale tilpasset hver leietagers ønske og behov. Dette innebærer alt fra tradisjonelle byggfag til tekniske fag, tilpasset offentlige krav.

Senteret består av kjente landsdekkende kjeder som Rusta, Vinmonopolet, KappAhl, SATS, Normal, Mester Grønn og Kitch'n, for å nevne noen, til mindre lokale leietagere.

Norskand har hatt tre prosjektledere på plass, samt en egen person for å håndtere logistikk med vareleveranser. Det er mye planlegging som ligger bak når 50 leietagere skal levere innredning og varer via senterets varemottak på kort tid.

Powered by Labrador CMS