Innhold fra annonsør

Norges flotteste WooCommerce-butikk?

Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. De er en landsdekkende kjede med 13 butikker i Norge som nå har fått en unik nettbutikk.

Olivenlunden er kjent for et særegent flott uttrykk i sine fysiske butikker og ønsket at den nye nettbutikken skulle bli en forlengelse av de fysiske butikkene med en tydelig gjenkjenningseffekt.

Moo Gruppen er stolte av å levere en av Norges mest unike og flotte WooCommerce nettbutikker med helt skreddersydd UX design. Besøk nettbutikken her.

UX design er skreddersydd for desktop, nettbrett og mobil for å gi en optimal brukeropplevelse og korrekt presentert informasjon til alle flater.

Nettbutikken ble lansert i desember 2021 og har fått en god mottakelse. Neste ut er å aktivere click & collect slik at kundene enkelt kan hente sine ordre på nærmeste Olivenlunden-butikk pakket og klart.

Moo Gruppen AS er veldig stolte av å ha samarbeidet tett med Olivenlunden for å levere en av Norges mest unike nettbutikker både funksjonsmessig og ikke minst med et flott UX design.

Noen nøkkelfunksjoner:

● POS kjede integrasjon

● Kundeklubb

● Lag din kokebok med oppskrifter fra Olivenlunden og legg produktene fra oppskriften rett i handlekurven.

● Enkel backend håndtering

● Mulighet for å kjøpe gavepakker, gavekort og ferdig-pakket kit

● Login og registrering med Vipps

Alt hos én aktør

Moo Gruppen er en av få totalleverandører i Norge som arbeider med alt fra server, UX design, utvikling, integrasjon og digital markedsføring under et og samme selskap.

Olivenlunden har opplevd en svært god ROAS etter å ha flyttet digital markedsføring til Moo Gruppen, og for året 2022 er målene ytterligere økt.

Krissa Ludvigsen er digital leder hos Olivenlunden og er godt fornøyd med det tette samarbeidet og ser frem til et spennende år med økte resultater.

Kontakt Ken Stang, salgssjef for Moo Gruppen, om du ønsker gode forslag på utvikling av ny nettbutikk: ken@moogruppen.no

Besøk vår nettside www.moogruppen.no for mer informasjon.

Powered by Labrador CMS