Innhold fra annonsør

RELEX skal støtte Kompletts mål om økt tilgjengelighet, redusert lagernivå og forbedret planlegningsnøyaktighet.

Komplett valgte RELEX

Komplett, Nordens største netthandelsaktør, har valgt RELEX Solutions som partner for å forbedre sine prognoser og vareforsyning.

Komplett tilbyr et av markedets bredeste utvalg innen datakomponenter, PCer, forbrukerelektronikk og hjem- og fritidsprodukter. RELEX-løsningen vil støtte Kompletts distribusjonssenter samt syv e-handelskanaler med å redusere lagerverdi, forbedre planleggingsnøyaktigheten og øke tilgjengeligheten for kunder over hele Skandinavia. Samarbeidet etablerer en sentralisert og automatisert planleggingsprosess som vil øke kvaliteten på og redusere tiden brukt på innkjøpsarbeid.

Komplett innså at deres eksisterende planleggingsprosess ikke støttet selskapets voksende behov. De søkte derfor etter en moderne og fremtidssikker forsyningskjedeløsning som kunne forbedre planleggingsnøyaktigheten og tilgjengeligheten for de mer enn 19.000 produktene i sortimentet. Komplett valgte RELEX på grunn av deres suksess innen e-handel og ble overbevist av de tidlige resultatene fra Kompletts datterselskap Webhallen, som også er RELEX-kunde.

– RELEX automatiserer og effektiviserer planleggings- og innkjøpsteamets daglige arbeid, slik at de kan fokusere på mer verdiskapende aktiviteter som å forbedre servicenivået på tvers av alle syv kanalene, sier Ole Finnerud Haukedal, Business Solutions Director i Komplett.

– RELEX tilbyr en svært nøyaktig løsning for etterspørselsprognoser og vareforsyning, og deres lokale ressurspersoner er svært dyktige. Vi er sikre på at de er den rette partneren for å støtte våre mål om økt tilgjengelighet, redusert lagernivå og forbedret planlegningsnøyaktighet.

– RELEX’ AI-drevne prognose- og vareforsyningsløsninger vil gjøre det mulig for Komplett å forbedre sin kanalspesifikke planlegging og vi gleder oss til å jobbe sammen for å fremtidssikre forsyningskjedeprosessene deres. Vi er imponert over Kompletts sterke visjon og hardtarbeidende team, og jeg er ikke i tvil om at vi sammen vil nå målene som er satt, sier Mikko Hartikainen, Senior Solution Consultant i RELEX Solutions.

Powered by Labrador CMS