Innhold fra annonsør

- Du vil lede en høyt motivert og kunnskapsrik gjeng, og lede arbeidet med å løse en av vår tids største miljøutfordringer. Blant annet har fondet på kort tid stablet Norges første nasjonale ryddeprogram på beina, sier styreleder Harald J. Andersen om den som blir ny leder for Handelens Miljøfond.

Vil du lede og utvikle Norges viktigste og største miljøfond?

Noen muligheter kommer bare én gang i livet. Kanskje er dette den muligheten for deg?

Handelens Miljøfond gjør plastposekroner om til løsninger på plastproblemet. Nå søker de etter en ny daglig leder som skal være den drivende kraften i videreutvikling av fondet.

- Vi er ute etter en erfaren leder som evner å bygge allianser, og som gjerne har jobbet i krysningspunktet mellom næringsliv, politikk og samfunnsliv. Vi ser etter en leder som er visjonær, men også strukturert og med dokumenterte resultater fra ledelse av kunnskapsbasert virksomhet. Hen må kunne sette kurs og retning, være beslutningsdyktig og evne å begeistre, både internt og eksternt, sier Harald Jachwitz Andersen, styreleder i Handelens Miljøfond.

Som leder i Handelens Miljøfond vil du lede en forening med årlige inntekter i 100 millionersklassen, det vi si finansielle muskler som er langt fra vanlig på miljøfeltet.

- Det unike med Handelens Miljøfond er at vi ikke bare har et brennende ønske om å gjøre verden bedre, men også midler til å gjøre noe med det, sier Andersen.

Organisasjonen består i dag av tolv engasjerte og høykompetente ansatte.

- Du vil lede en høyt motivert og kunnskapsrik gjeng, og lede arbeidet med å løse en av vår tids største miljøutfordringer. Blant annet har fondet på kort tid stablet Norges første nasjonale ryddeprogram på beina, og lagt kunnskapsgrunnlaget for hvordan Norge skal nå 50 prosent materialgjenvinning av plast innen utgangen av 2025. Det skjer også masse forskning på plastfeltet takket være midlene fra Handelens Miljøfond. Det er helt unikt å få ta del i dette, forteller Andersen.

Harald Jachwitz Andersen erstyreleder i Handelens Miljøfond.

Handelens Miljøfond ble startet av næringslivet, herunder de tre største dagligvarekjedene, Virke, NHO Service og Handel og Dagligvarehandelens Miljøforum, for å sikre at midlene som samles inn øremerkes til å redusere miljøutfordringene knyttet til plast.

- I rollen som daglig leder av Handelens Miljøfond står du virkelig i bresjen for en unik satsing der næringslivet går foran og leder Norges miljøarbeid på plast. Dette er en gyllen mulighet for en engasjert leder med store miljøambisjoner, avslutter Andersen.

Hvem vi ser etter:

● Du fronter fondets formål og arbeid med høy troverdighet og stort engasjement

● Du er samfunnsengasjert, kommunikasjonssterk og er svært trygg i rollen som en synlig leder i det offentlige rom

● Du har en grunnleggende forståelse for politikk og samfunnsliv, og du er en god relasjons- og alliansebygger

● Du er nysgjerrig, nytenkende, har god forretningsmessig forståelse og er strategisk sterk

● Du har dokumenterte resultater fra å lede og utvikle kunnskapsbaserte virksomheter

● Du har en velutviklet rolleforståelse

● Du bør ha utdanning innen, eller erfaring fra, arbeid med miljøfaglige spørsmål

Høres det ut som noe for deg? Les mer og søk her.

Powered by Labrador CMS