Innhold fra annonsør

Tips til deg som skal velge bedriftsabonnement

Det finnes utallige mobilabonnement til bedrifter, men hva skal du gå for? Her får du et nyttig tips til valg av bedriftsabonnement.

Publisert

Firmatelefon er en sammenligningstjeneste av bedriftsabonnement. Ved å sende inn skjema på deres nettsider, vil du få tilsendt uforpliktende tilbud på mobilabonnement for din bedrift.

Bruk en sammenligningstjeneste når du skal velge bedriftsabonnement

Det er ikke alltid like lett å vite hvor du skal begynne når du skal velge mobilabonnement. I Norge er det ganske mange mobiloperatører, og disse leverandørene har gjerne flere mobilabonnement som et alternativ for deg.

Både for privatpersoner og bedrifter finnes det utrolig mange abonnement å velge mellom. Jobben blir med andre ord veldig omfattende dersom du skal gjøre research for å finne beste mobilabonnement for din bedrift.

Et godt valg er derfor å benytte deg av en sammenligningstjeneste for mobilabonnement – som Firmatelefon. Da slipper du å bruke tid på lete etter hvilke operatører som tilbyr bedriftsabonnement, og ikke minst sammenligne alle de ulike abonnementene som er aktuelle for deg.

Hvordan fungerer en sammenligningstjeneste?

Hvis du for eksempel velger å bruke Firmatelefon når du skal sammenligne mobilabonnement, må du fylle ut skjemaet på deres nettside. Når skjemaet er fylt ut og sendt inn, vil en av selskapets rådgivere innhente tilbud fra flere mobiloperatører som kan tilby abonnement etter dine spesifikasjoner.

Deretter vil rådgiveren sende de tre beste alternativene til deg. Disse kan du enkelt sammenligne, og deretter signere avtale på det tilbudet du vil ha. Det er ingen krav til at du må akseptere ett av tilbudene du får, og det er helt kostnadsfritt å sende inn søknadsskjema.

Gode grunner til å bruke en sammenligningstjeneste av bedriftsabonnement:

● Du får sammenlignet mobilabonnement fra flere operatører

● Du får de beste tilbudene på mobilabonnement du kan få

● Du sparer tid

Det trenger ikke være så vanskelig å finne rett mobilabonnement for bedriften din, og ved å bruke en sammenligningstjeneste blir jobben enda enklere.

Om Firmatelefon

Firmatelefon er en sammenligningstjeneste av mobilabonnement for bedrifter. En sammenligningstjeneste gjør jobben for deg med å sammenligne relevante mobilabonnement for bedrifter. Kunder som sender inn skjema får tilsendt utvalgte tilbud av en rådgiver som sammenligner mobilabonnement fra flere operatører for kunden. Målet er å sammenligne mobilabonnementene og finne det beste bedriftsabonnementet. Tjenesten er tilgjengelig i Norge.

Powered by Labrador CMS