Innhold fra annonsør

Elektroimportøren AS, er ledende grossist og forhandler av elektriske artikler og installasjonsmateriell.

Elektroimportøren har valgt RELEX Solutions

Elektroimportøren AS har valgt RELEX Solutions som partner, for å integrere forsyningskjede og Space-planlegging i en Unified-løsning.

Publisert

RELEX-løsningen skal levere etterspørselsprognoser, automatisert vareforsyning, allokeringer og Space-optimering for Elektroimportørens 25 butikker i Norge, samt deres e-handelskanal og distribusjonssenter. Løsningen vil øke salg, operasjonell effektivitet, tilgjengelighet og redusere lagerbeholdning. Ved hjelp av mobil systemtilgang vil løsningen i tillegg forbedre samarbeidet mellom butikkene og det sentrale planleggingsteamet.

– Vi ønsker å modernisere vår forsyningskjede og kategoristyring, og er sikre på at RELEX vil levere den beste ende-til-ende-løsningen for oss, både nå og i fremtiden. Vi ønsker å bruke teknologi til å automatisere komplekse prosesser, øke tilgjengeligheten og redusere kostnader, sier André Hesselroth, Kategori & innkjøpsdirektør i Elektroimportøren.

Elektroimportøren AS, er ledende grossist og forhandler av elektriske artikler og installasjonsmateriell.

Elektroimportøren søkte etter en «best-in-class» løsning for retail-optimering som kunne støtte selskapets vekst og forbedre tilgjengelighet. Retaileren ønsket også å forbedre synligheten i forsyningskjeden, beslutningstaking på kort og lang sikt, samt øke operasjonell effektivitet på tvers av butikker og distribusjonssenteret. RELEX’ løsning for Space-optimering vil hjelpe Elektroimportøren med å forbedre kundenes handleopplevelse ved hjelp av optimerte planogrammer og fulle, tiltalende hyller. Elektroimportøren valgte RELEX for sitt gode rykte, sterke resultater i bransjen og evnen til å håndtere lange ledetider og kompleksitet, effektivt.

RELEX’ AI-drevne løsning muliggjør for at Elektroimportøren kan optimere etterspørselsprognoser og varepåfylling og automatisere etterspørselsdrevne, butikkspesifikke planogrammer i en og samme plattform. Ved å tilby en produktmiks som er basert på selskapets merchandising-strategi og datadrevne beslutninger vil retaileren forbedre kundeopplevelsen og øke salget. Fordi merchandising-teamet enkelt kan dele planogrammer med butikkene for tilbakemeldinger, forbedres også samarbeidet mellom det sentrale teamet og butikkene.

– Vi er glade for å ønske Elektroimportøren velkommen til RELEX-familien og ser frem til å støtte deres visjon og fremtidige vekst, sier Stefano Scandelli, Senior Vice President Sales, EMEA & APAC i RELEX Solutions. – Vi har en lang erfaring og god «track record» i bransjen, og ser frem til et langt og sterkt partnerskap med Elektroimportøren. Sammen vil vi forbedre tilgjengelighet samtidig som vi reduserer lagerbalansen over hele forsyningskjeden, og sikrer at kundene alltid finner det riktige produkttilbudet i butikkene.

Powered by Labrador CMS