Foto: linkedin.com

Ny administrerende i Comfort

Etter en lengre ansettelsesprosess hvor Comfort har vurdert en rekke sterke kandidater, falt valget til slutt på Vidar Skoglund.

Publisert


Det opplyser styreleder i Comfort-kjeden, Stig Fylling. Skoglund kommer fra stillingen som adm. direktør i Din Baker AS, som er en medlemseid landsdekkende bakerikjede med et sekstitall medlemsbakerier og 250 butikker som fronter sin lokale profil, med en omsetning på ca. 2,7 mrd.

Skoglund har tidligere også vært adm. direktør i Panoramagruppen AS og har solid ledererfaring. Han har jobbet med kjedeledelse og kjedebygging siden 2002 og har erfaring fra flere bransjer i varehandel, b.a. dagligvare, sport og bilbransjen, samt fra gullsmed- og bakeri-bransjen. Videre har han god erfaring fra flere deler av verdikjeden: produksjon, leverandør, grossist samt altså butikkdelen.

– Vidar er opptatt av å bygge gode team som fungerer og utfyller hverandre, og han er god til å skape relasjoner og bygge tillit mot interne og eksterne samarbeidspartnere. Vi tror Vidar har det som skal til for at Comfort-Kjeden skal lykkes i årene som kommer, sier styreleder i Comfort-Kjeden AS, Stig Fylling.

Skoglund ser frem til å tiltre stillingen, og tror den lange erfaringen han har fra kjedeledelse og kjedebygging vil komme godt med i den nye rollen.

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Comfort, et selskap som har solid merkevareforankring og er en av landets mest profilerte kjeder i bransjen, sier han.

Vidar Skoglund vil tiltre stillingen senest 01.07.2017, og i mellomtiden vil Siw Holter fortsette som konstituert administrerende direktør.

Powered by Labrador CMS