Seniorrådgiver Eivind Preus
Seniorrådgiver Eivind Preus

Colliers styrker sin retailavdeling

Eivind Preus er siste tilskudd i Colliers Retail. Han startet allerede 1. februar som seniorrådgiver og skal arbeide med leietakerrepresentasjon og bistå kjedekundene med butikketablering og andre eiendomsrelaterte saker i Norge.

Publisert

Det skriver Colliers i en pressemelding. Eivind Preus kommer fra stillingen partner/ seniorrådgiver i Ncm Development, hvor han har arbeidet siden 2007. Preus er utdannet siviløkonom og var fram til 2007 daglig leder i Preus Foto AS, som i tillegg til postordrevirksomhet, fotolaboratorium og egen engros avdeling, hadde mer enn 40 fotobutikker over hele Norge. Han har med det solid erfaring innen Retail inklusiv etablering av butikker.

Spennende retailaktører

– Vi i Colliers International AS er meget fornøyd med å ha ansatt en så erfaren medarbeider som Preus innen Retail. Han bringer med seg spennende kunder som vi håper å få stor glede av, sier Thor Bjørdal CEO i Colliers International.

Bjørdal legger til at Colliers ønsker å se muligheter i et vanskelig retailmarked: – Det er dessverre en realitet at mange kjeder sliter, noe som kommer til å gi reduserte leieinntekter for gårdeierne. Ansettelsen av Eivind er vårt svar på hvordan vi kan bidra til å hjelpe både leietakere og gårdeiere på å finne gode løsningen, bygge sterkere kompetanse innen Retail. Eivinds lange erfaring og kompetanse innen retail vil hjelpe oss med dette.

Ambisjoner om å vokse

– I Colliers Retail har vi hele tiden ambisjoner om å vokse og med ansettelsen av Eivind har vi ikke bare fått en ny og erfaren medarbeider, men også påfyll av nye spennende kunder som bl.a. Rituals Cosmetics å jobbe med. Totalt representerer og bistår vi i dag et 30-talls nasjonale og internasjonale kjeder med butikketablering i Norge sier Haakon Reed-Larsen, ansvarlig for Colliers Retail.

– Våre medarbeidere som jobber med leietakerrepresentasjon har alle bakgrunn fra detaljhandel og/eller grossist og har i mange år jobbet med utvikling/drift av butikker, restauranter og dagligvare. Dette mener vi er en viktig bakgrunn og erfaring å inneha for å lykkes i jobben som rådgivere overfor våre kunder, sier Reed-Larsen, som er glad for å få Eivind Preus med på laget.

– Jeg er sikker på at han med sin bakgrunn og erfaring vil bli en viktig brikke i satsingen hvor Colliers skal bygges til å bli det beste, og ledende rådgivningsmiljøet innenfor retail, fortsetter han.

Ringen sluttet

– Colliers er et stort og spennende internasjonalt selskap med mange dyktige medarbeidere. Retail-avdelingen i Colliers ledes av min tidligere sjef i Ncm Haakon Reed-Larsen som jeg hadde et veldig godt samarbeid med, så på en måte er ringen sluttet, sier Eivind Preus.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS