Kjetil Nerland (t.v.) og Georg S. Moltu.
Kjetil Nerland (t.v.) og Georg S. Moltu.

ColliCare med nyetablering i Stavanger

ColliCare utvider har fra nyttår etablert selskapet ColliCare Projects & Logistics AS i Stavanger. Selskapet skal være konsernets spydspiss mot maritim sektor, olje & gass, energi, havbruk, infrastruktur, decom og øvrige prosjektorienterte markeder.

Publisert

Det nye selskapet skal tilby chartering, supercargo, olje- og forsyningsbase-logistikk og sikre andeler i et nytt marked. I tillegg vil de tilby allerede etablerte ColliCare-tjenester som import/eksport via sjø, bane, vei, fly og distribusjon.

Selskapet skal ledes av Georg Skivik Moltu som har ledererfaring fra industri, transport- og logistikk, bl.a. Panalpina Grieg Logistics og sist Greencarrier.

– ColliCare oppfattes som svært innovative og framoverlente. Vi relaterer oss sterkt til kultur og tankegang. Teamet i Stavanger ser frem til å bidra til videreutviklingen av ColliCare og bidra med kunnskap og erfaring innenfor et nytt marked, sier han.

Med på laget har han Kjetil Nerland som har erfaring fra salg, ledelse og utvikling, bl. a. fra Greencarrier, Scan Global og Panalpina.

– Eiere og ansatte i ColliCare har vist seg å ha en sterk motivasjon og vilje til å utvikle konsernet. Etter noen uker i selskapet føler jeg meg trygg på at det blir et godt samarbeid, med et klima preget av en gründer-orientert tilnærming og fokus på muligheter, sier Commercial & Operational Manager Projects & Special, sier Nerland.

ColliCares toppsjef Knut Sollund kommenterer:

– Vi går nå inn i et nytt marked sammen med et særdeles kompetent team. Vi har stor tiltro til at avdelingen raskt vil komme på bena og levere tjenester av høy kvalitet. Dette blir veldig spennende og gleden er stor over denne nyetableringen.

Knut Sollund, CEO i ColliCare, er fornøyd med nyetablering i Stavanger.
Knut Sollund, CEO i ColliCare, er fornøyd med nyetablering i Stavanger.
Powered by Labrador CMS