StrongPoint har signert en avtale med COOP for leveranse av Click & Collect hentestasjoner til ytterligere 20 lokasjoner i 2020.
StrongPoint har signert en avtale med COOP for leveranse av Click & Collect hentestasjoner til ytterligere 20 lokasjoner i 2020.

Coop bestiller hentestasjoner i Sverige

COOP ruller nå ut Click & Collect hentestasjoner i større skala.

Publisert

Coop startet en pilottest av StrongPoint sine Click & Collect hentestasjoner i mai. Hentestasjonene er spesielt utviklet for dagligvarebutikker med skap for tre temperatursoner (romtemperatur, kjøling og frysing), og de ble satt ut i nærheten av to av Coop sine butikker. En tredje hentestasjon ble utplassert på Sandhamn i Stockholms skjærgård. Etter en vellykket pilottest ble det etter et par uker gjennomført en evaluering hvor kundene gav hentestasjonene toppkarakter. Basert på tilbakemeldingene fra piloten har COOP nå valgt å rulle ut Click & Collect hentestasjoner i større skala, skriver Strongpoint i en pressemelding.

Positive tilbakemeldinger

– Tilbakemeldingene fra COOP Hämtas sine kunder har vært positive og med erfaringene fra pilottesten ser vi nå at vi har muligheten til å øke tempoet i utrullingen og plassere ut flere hentestasjoner i Sverige. Vi vet at fleksible leveringsalternativer er en viktig faktor for kunder som handler mat på nett. Med Click & Collect hentestasjoner, som en del av vårt tilbud, sørger vi for å oppfylle kundenes forventninger, samtidig som det styrker vår posisjon i markedet, sier Catrin Folkesson, forretningsdirektør i COOP Online.

Trenden der stadig flere forbrukere handler dagligvarer på nett, kombinert med mer kunnskap i befolkningen, medfører til en større etterspørsel etter raskere leveringstider, fleksibilitet og valgfrihet. Kundene forventer å hente det de har bestilt hvor og når de vil. Det er her Click & Collect hentestasjoner spiller en stadig viktigere rolle.

Fornøyd med vellykket pilottest

– Vi er svært fornøyd med at pilottesten ble så vellykket. Vi er overbevist om at hub-løsninger, som Click & Collect hentestasjoner, utplassert på steder hvor mange mennesker ferdes i det daglige, blir neste steget i hentestasjonenes utvikling, sier Sven Calissendorff, adm.dir. i StrongPoint i Sverige.

Dette er den åttende større Click & Collect-ordren til StrongPoint i Sverige i løpet av 2019. I tillegg til Sverige, har det blitt levert hentestasjoner til Norge, Russland, Litauen, Estland, Italia, Spania, Tyskland og USA.

Powered by Labrador CMS