Stine Trygg-Hauger blir XXLs nye sjef for Norge.
Stine Trygg-Hauger blir XXLs nye sjef for Norge.

Hun går fra Clas Ohlson til XXL

Stine Trygg-Hauger (38) blir ny adm. dir. for XXL i Norge. Hun kommer fra tilsvarende stilling i Clas Ohlson Norge.

Stine Trygg-Hauger fikk sin første butikkjobb som 15-åring, og ble leder i en alder av 27. Hun har hatt flere ledende stillinger i Clas Ohlson-konsernet, de siste tre årene som administrerende direktør i Norge. Her har hun hatt ansvar for 90 butikker og 1.700 ansatte.

38-åringen har blitt trukket frem som ett av Norges største ledertalenter i ulike sammenhenger og har nylig gitt ut boken «Når timene flyr» om å ha det gøy på jobben.

- Jeg har alltid vært fan av XXL, både som travel småbarnsmor med en aktiv familie og som retail-entusiast. XXL kombinerer lave priser og fagkunnskap, og det er en veldig god miks. Jeg har også sett at det er gjort en betydelig jobb for å styrke XXLs posisjon i Norge, og at XXL har offensive og spennende planer, sier Trygg-Hauger.

Hun blir også en del av konsernledelsen i XXL, som det siste året er styrket på områder som HR, kommunikasjon, strategi og kommersialisering.

Pål Wibe og Stine Trygg-Hauger.
Pål Wibe og Stine Trygg-Hauger.

– Jeg gleder meg stort til å få Stine med på laget. Det er lenge siden jeg la merke til hennes lederegenskaper for første gang, og hun har fått til fantastiske ting i Clas Ohlson. Hun brenner for retail, og har en positiv og «vi»-basert lederstil som vil passe perfekt inn i XXL, sier konsernsjef Pål Wibe.

XXL-konsernet har 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike og en omsetning på ni milliarder kroner i 2019. I Norge er XXL landets største sportskjede, med over 2.000 ansatte i 37 varehus og en nettbutikk i sterk vekst.

– XXL er ledende på sport, fritid og villmark i Norge og bidrar til å holde folk i aktivitet. For en spesialist innebærer det også et stort ansvar for hjelpe forbrukerne med å ta bevisste valg. For meg blir det viktig å videreutvikle tjenestetilbudet slik at fritidsutstyret XXL selger kan bevares, repareres og gjenbrukes – og på den måten skape gode opplevelser som varer lenge, sier Trygg-Hauger.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med XXL-gjengen, lære mer om bransjen og ikke minst skape kundemagi. Dette blir gøy!

Stine Trygg-Hauger starter i XXL senest 1. juni. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS